Вхід | Реєстрація

Чому зникли черги в бібліотеках

Чому зникли черги в бібліотеках

Серед людей старшого віку досить поширеною є думка про те, що сучасна молодь відмовилася від книг. Мовляв, ні в книжкових магазинах черг немає, ні в читацькі зали молоді люди не заходять. Насправді, така тенденція пов’язана з іншим фактором, що зветься "всесвітня мережа". Масове поширення гаджетів, що мають вихід в Інтернет, дають значно більший доступ до книг, ніж звичайна бібліотека. Власник смартфону чи планшета, якому не принципово, що книга буде в електронному форматі, а не паперовою, може обрати потрібний йому твір і читати онлайн. Тим більше, що гаджет, на відміну від книги, завжди знаходиться під рукою і надзвичайно зручно в потрібну мить продовжити знайомитися з літературним твором. А підтвердженням того, що різножанрова література залишається затребуваною, є платформа Букнет. Щодня booknet відвідують тисячі любителів книги. І, прочитавши онлайн один твір, переходять до іншого.

 

Чому варто читати на Букнет

Із літературною платформою Букнет не зрівняється жодна бібліотека. Адже навряд чи якась книгозбірня може запропонувати такий перелік жанрів

  1. фентезі;
  2. сучасна проза;
  3. романи (жіночі, любовні, історичні);
  4. фантастика;
  5. еротика;
  6. фанфік;
  7. детективи й трилери;
  8. містика й жахи та багато іншого.

Веселі оповідання, дитяча література, поезія — усе це пропонує платформа Букнет. А головне, що в літературній онлайн-бібліотеці зібрані кращі книги сучасних авторів, якими захоплюються в усьому світі. Тим більше, що книгу можна прочитати на платформі або, за бажанням, придбати за символічну плату.

 

Що варто прочитати

Аудиторія платформи Букнет різна за віком і статтю. Тому кожен користувач обирає свою категорію книг і жанр. Наприклад, шаленою популярністю користуються короткі любовні романи, які із задоволенням читають і жінки, і чоловіки. Читачі пояснюють, що така література дозволяє відволіктися від буденних справ і щоразу пережити разом із героями їх історію кохання. Автори любовних романів Ерін Кас, Анна Ост, Ксана Рейлі, Софія Гуерра та ряд інших знають, як зацікавити читача з перших рядків книги.  

Комусь до вподоби світові бестселери, на зразок "1793" Нікласа Натт-о-Дага, де в художньому стилі розповідається про становлення Швеції після густавіанської доби.

А дітлахи не можуть відірватися від веселих, повчальних та чарівних історій, написаних Вікторієй Задорською, Іриною Ярошенко, Віталієм Зайченком й іншими.

Отож, черг у бібліотеках немає, бо всі читають літературу на платформі Букнет.

 


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 травня 2020, 11:59 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації