Вхід | Реєстрація

«Таврія» наздогнала скутер

«Таврія» наздогнала скутер

26 травня, близько 9:00, у селі Ліщинівка сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля та мопеда, які в народі називають скутерами. У результаті зіткнення постраждала водій мопеда. Вона госпіталізована в Кобеляцьку лікарню.

Близько 9-ї години ранку по дорозі Білики — Кобеляки в районі села Ліщинівка на мопеді їхала жінка. Співробітниця Ліщинівського будинку-інтернату на в’їзді до території закладу вирішила здійснити поворот наліво. У цей час із боку тих же Біликів рухався автомобіль «Таврія» під керуванням жителя Чорбівської сільської ради. Транспортні засобі зіткнулися. Після цього «Таврію» винесло на протилежне узбіччя дороги, де вона протаранила паркан Ліщинівського будинку-інтернату.

Жінка-водій скутера отримала травми. Імовірно, йдеться про перелом руки. Але остаточний діагноз стане зрозумілим після вердикту медиків. Потерпілу негайно госпіталізували до травматологічного відділення Кобеляцької ЦРЛ. Самі транспортні засоби в результаті ДТП отримали незначні ушкодження. Більше постраждала «Таврія», яка зіткнулася із мурованим парканом.

На місце події відразу прибули співробітники Кобеляцького райвідділу поліції. Оскільки в ДТП постраждала людина, то буде відкрите кримінальне провадження. Хто правий, хто винен у цій аварії — відповідь надасть слідство та суд.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 травня 2020, 11:38 | Кобеляки | Надзвичайне
1. Selena2017 / 26 травня 2020, 16:54
"Перелом руки та передпліччя " - як це з погляду анатомії ?
2. Ltava / 26 травня 2020, 22:52


Змінено 27.05.2020, 05:44
3. orakul / 27 травня 2020, 11:05
Тут не до анатомії. Наліцо коронавірус. Будемо ждати діагнозу.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації