Вхід | Реєстрація

Жінка–наркодилер зберігала маріхуану в півторалітрових пляшках

Жінка–наркодилер зберігала маріхуану в півторалітрових пляшках

Її креативність, після візиту і обшуку, проведеного поліцейськими, буде оцінювати суд.

Під час обшуку в її помешканні правоохоронці вилучили фасовані в згортки та сліп-пакети подрібнені коноплі, а також різні ємкості з наркотичною рослиною.

У квітні до Царичанського відділу поліції надійшла оперативна інформація про те, що мешканка одного із сіл продає місцевим жителям коноплі. За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України.

У рамках досудового розслідування співробітники кримінальної поліції задокументували факт збуту наркотиків. 20 травня в будинку жінки відбувся обшук, під час якого поліцейські вилучили пакет із коноплями вагою близько кілограма і три   півторалітрові пластикові пляшки. Листя коноплі вже було перетерте фактично на порошок. У такому вигляді в пляшці можна розмістити більшу кількість наркотиків. Та й увагу не так привертає.

Окрім того, частина зілля вже була розфасована у два десятки згортків. Напевне, для зручності реалізатора і потенційних клієнтів. Можна говорити про те, що наркодилери теж займаються маркетингом. Клієнт уже знає, яку кількість наркотику отримає за свої гроші. Та й передавати маленькі пакети зручніше.

Поліцейським довелося добряче потрудитися, щоб знайти все це «добро», заховане по різних «ничках». Але в результаті весь нелегальний «товар» вилучили і направили на експертизу. Адже без висновку експертів рослину із явними біологічними ознаками коноплі чи маку правоохоронці ще не можуть вважати наркотиком.
Наразі вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу. Їй загрожує від чотирьох до восьми років позбавлення волі.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 травня 2020, 10:55 | Царичанка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації