Вхід | Реєстрація

Штраф за зміну місця самоізоляції

Штраф за зміну місця самоізоляції

Чоловік мав самоізолюватися на дачі в селі Чикалівка Кременчуцького району. Але переїхав до іншого будинку, нікому про це не повідомивши.

Суду чоловік пояснив: з дачі переїхав до будинку, де він зареєстрований. Цей будинок належить батькам. Натомість батьки переїхали на дачу. Про зміну місця самоізоляції нікому не повідомив, тому що не знав, що це потрібно робити. Йому також не пояснили, до кого слід щодо цього звертатися.

Попри це, суддя Кременчуцького райсуду Світлана Клименко визнала його винуватим та визначила 17 тисяч гривень штрафу. Це — мінімальний розмір, передбачений санкцією статті.

Видання ЗМІСТ повідомляло, що Полтава була в п’ятірці міст, де найгірше дотримувалися правил самоізоляції. Адміністративні протоколи про порушення правил карантину хоч і складали, але справи або закривали, або ж суддя виносив усне зауваження.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 травня 2020, 11:45 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації