Вхід | Реєстрація

Весна вже не лише на порозі, а майже стукає у вікна

Тож жінки та чоловіки починають все частіше замислюватися над тим, як підготувати не лише організм, але й тіло до приходу теплої пори. Тренування, спа-салони та дієти – головні рецепти для стрункої підтягнутої фігури. Але при цьому лікарі радять: не варто худнути радикально, без консультацій фахівців. Як зустріти весну у гарній спортивній формі знає Вячеслав Джиган.
Щоб гарно виглядати, переконані фахівці, потрібна мета та план, її реалізації. Одним з його пунтів інструктор групових занять Жанна Сєрєбрєннікова називає фізичні навантаження.
Жанна Сєрєбрєннікова, інструктор групових занять:
- Якщо людина полюбляє встати, зосередити, сконцентрувати увагу на пресі, на сідницях. Він буде виконувати якісь присідання, випади і так далі. Якщо людина більш емоційна, вона може прийти на будь-яке танцювальне заняття.
Відвідувачка групових занять фітнес-клубу Ганна – завжди у формі. Декілька танцювальних занять на тиждень їй це дозволяють. «Але не лише активний спосіб життя потрібен жінці. Для отримання гарної фігури має бути спеціальни комплекс», - переконана дівчина.
Ганна Фролова, відвідувачка групових занять:
- Це, звичайно, здорове харчування...якомога більше вітамінів, якомога менше калорійної їжі на ніч.
Пігулки для схуднення – один з рецептів, до якого звертаються панянки, бажаючі скинути зайві кіло. «Такі таблетки - хімічного походження. Можуть мати побічні ефекти та не тривалу дію. Після їх прийому вага може повернутися знову. В будь-якому разі не варто займатися самолікуванням, а звертатися до медичних спеціалістів», – радить лікар Ірина Ткаченко.
Ірина Ткаченко, зав. відділенням загальної практики сімейної медицини 3-ї МКП:
- Після детального дослідження безпосередньої прични надлишкової ваги, якщо при необхідності лікар-ендокринолог дасть необхідні рекомендації з правильного харчування і якщо це необхіно - підбере потрібний препарат.
Та все ж краще за будь-які пігулки є заняття спортом, говорить Ірина Ткаченко.
Про свій зовнішній вигляд з приходом весни задумуються не лише жінки, але й чоловіки. для них корисним буде, наприклад, похід до тренажерного залу. Але при цьому інструктори радять налаштувати свій бойовий дух.
«В процесі тренування в тренажерному залі можна підкачати повністю всі групи м'язів. Більше уваги можна приділити проблемним місцям свого тіла», - говорить інструктор спортзалу Грачик Геворгян.
Грачик Геворгян, інструктор тренажерного залу:
- Для цього вам знадобиться 1 година кожного дня для опрацювання групи м'язів. Рекомендую чергування груп м'язів для того, щоб організм встигав відновлюватись. В середньому, як правило, три рази на тиждень для початківців. В продовженні можна, або придбати, або додати.
«Головне на тренуваннях дотримуватись правила золотої середини, Не перебільшити з навантаженнями», - радить інструктор.

Автор: Вячеслав Джиган, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 березня 2010, 12:09 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації