Вхід | Реєстрація

Експерти розповіли, де у Полтаві купити гідравліку для тягача

Експерти розповіли, де у Полтаві купити гідравліку для тягача

Гідравліка на тягачі має величезне значення, оскільки дозволяє істотно розширити його можливості та тим самим заощаджувати на необхідності купувати додаткову техніку і зменшити витрати часу на виконання того чи іншого процесу. Завдяки встановленому на тягач гідравлічному обладнанню даний автомобіль стає здатним піднімати кузов самоскида, придатним до встановлення і підключення рухомої підлоги, крана або маніпулятора, пресової системи сміттєвоза, що дозволяє стискати сміття, і т. п.

Сайт https://hydromarket.com.ua, як ніхто інший, найкраще знає по яким критеріям варто вибирати гідравліку для тягачів та іншої техніки.

Гідравліка на тягач в Україні

Придбання гідравлічного обладнання тягача відкриває шлях до зростання прибутку в тій сфері діяльності, де задіяний автомобіль. Фахівці компанії «Hydromarket» допоможуть вам у вирішенні питання, яке гідравлічне обладнання купити на конкретну марку та модель тягача, з урахуванням всіх запитів покупця щодо його функціональності.

Дуже часто ті, хто вирішує придбати гідравліку чи певні її частини для своєї техніки, вирішують взяти в користування обладнання, яке раніше вже застосовувалося, нібито з метою економії. Однак, досить часто такі покупки обертаються неприємностями, начебто зниженого рівня продуктивності, ймовірною раптовою та швидкою поломкою будь-якого пристрою, що викликає необхідність в нових витратах – на ремонт або придбання іншого обладнання. Також на момент цих переробок техніка часто не задіяна належним чином, що знижує загальну продуктивність. Виходячи з усього цього, можна зробити наступні висновки на користь нового гідравлічного обладнання:

  1. Нова гідравліка або окремі її механізми при належному догляді будуть функціонувати без нарікань.
  2. Ймовірність виходу з ладу нового обладнання мінімальна.
  3. У разі виникнення будь-яких неполадок з новою установкою (наприклад, заводський брак) гарантійні умови новопридбаного товару, що діють 1 рік, дозволяють провести всі необхідні маніпуляції з гідравлікою, аж до заміни на нову, абсолютно безкоштовно.
  4. Нове гідравлічне обладнання ЗАВЖДИ окупає вкладення в нього, в той час як б/у може в кілька разів примножити витрати на себе.
  5. Купуючи нове гідравлічне обладнання у надійного та перевіреного постачальника, ви не тільки забезпечите себе гарантіями гідної роботи даного придбання, але і зможете заручитися допомогою в якісному обслуговуванні всієї гідравліки.

Нове гідравлічне обладнання в Полтаві та інших містах України

Компанія «Hydromarket» – лідер з продажу гідравлічного обладнання для спецтехніки не тільки в Україні, але і в сусідніх країнах, з охопленням території СНД і Європи. Каталог Гідромаркета має широкий асортимент спеціалізованого устаткування, де кожен товар має свій детальний опис і реальне фото. Всі питання щодо товарних пропозицій ви можете задати онлайн-консультантам, менеджерам у Вайбері або за номерами телефонів.

Гідромаркет здійснює доставку гідравлічного обладнання по всій країні: в Полтаву, Одесу, Дніпро, Івано-Франківськ та інші населені пункти України, а також за її межі.

 

Що входить в комплект гідравлики для тягача

Повний комплект гідравліки тягача складається з:

  • шестеренчатого гідравлічного насоса;
  • КВП і ВВП (коробки та вала відбору потужності);
  • гідравлічного бака та супортів;
  • масляного фільтруючого елемента;
  • рукавів високого і низького тиску;
  • сполучних комплектів;
  • джойстика;
  • пневмотрубки;
  • різних сполучних елементів, ніпелей, пневматичного трійника і т. д.

Серед пропозицій Гідромаркета є різні системи підключення гідравліки – одно-, дво- і багатоконтурні. Досвідчені майстри компанії взаємодіють з найрізноманітнішими тягачами, в числі яких Volvo, Renault, DAF, MAN, Scania, Mersedes, Fuller, а також ГАЗ, МАЗ, КАМАЗ та інші.

 

Формування ціни на гідравліку для тягача

Компанія «Hydromarket» має можливість виставляти мінімальні ціни на продукцію свого каталогу, оскільки співпрацює з безліччю світових виробників без посередників. Тут реалізується оригінальне гідравлічне обладнання популярних світових брендів, а також їх аналоги високої якості.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 червня 2020, 09:29 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації