Вхід | Реєстрація

І знову «Вйо, Кобеляки!»

І знову  «Вйо, Кобеляки!»
Здавалось би, зовсім нещодавно відгремів останній салют фестивалю «Вйо Кобеляки 2», а організатори заходу вже починають думати про літо наступного року. І це не дивно, адже цьогорічний фестиваль видався на порядок якісніше і цікавіше за перший. Він став міжнародним, привернув увагу меломанів з усієї України і, що найголовніше, наніс Кобеляки на фестивальну карту країни. Отже, кобелячанам треба бути готовими до того, що наступного року до нас завітає ще більше гостей.
Для того, щоб місцеві жителі не забували про те, що в Кобеляках щорічно проводиться форум найцікавіших митців України, організатори вирішили запровадити щомісячні концерти музикантів — лауреатів фестивалю. У цих виступах візьмуть участь гурти та виконавці, які найбільше сподобались відвідувачам фестивалю.
Розпочне низку фестивальних концертів полтавський гурт «Контрабас». Їхня музика легка, запальна і доступна як для молоді так і для людей старшого покоління. Хлопці обіцяють, що концерт в Кобеляках буде особливим, адже відразу після нього баяніста гурту забирають до армії. Вести «проводи» буде Мирослав Кувалдін, а прощатися з новобранцем приїде чимала кількість прихильників «Контрабасу» з Полтави та Кременчука.
Частина отриманих від концерту коштів піде на допомогу у будівництві каплички в Ліщинівському будинку-інтернаті, а також на формування фонду фестивалю «Вйо, Кобеляки 3», який відбудеться влітку наступного року.


Концерт відбудеться в суботу, 3-го жовтня
о 18:00 в приміщені районного Будинку Культури.
Вартість квитків 5, 10, 15 грн. Ласкаво просимо!

Автор: www.exo.in.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 вересня 2009, 11:44 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації