Вхід | Реєстрація

Тарас Зуб замість Рити Верби

Тарас Зуб замість Рити Верби
Тарас Зуб та Ріта Верба

У Новосанжарській РДА відбулися кадрові зміни.

Із моменту оголошення карантину робота районних адміністрацій, рад, усіляких секторів і підрозділів проходила, у основному, дистанційно. І більш ніж за два місяці в тижневику майже не було матеріалів про події за участю чиновників як Кобеляцького, так і Новосанжарського районів. Лише на офіційних веб-сайтах РДА та райрад з’являлися поодинокі фото очільників району та їх помічників. До того ж, усі вони на фото в масках. Саме тому кореспонденти «ЕХО» упустили, що голова Новосанжарської РДА Владислав Васюта визначився з новим заступником. Так, керівник району замінив Риту Вербу на Тараса Зуба.

Згідно з біографією новопризначеного заступника, Тарас Вікторович народився 25 липня 1981 року в Полтаві. У 2006 році здобув вищу освіту в Полтавській державній аграрній академії за спеціальністю «механізація сільського господарства». Трудову діяльність розпочав з 2006 року. Працював інженером-програмістом ТОВ «Інтертелеком», ТОВ «Вакан Сервіс». Тобто, екс-фермер узяв собі в помічники програміста.

У декларації Тарас Зуб вказав, що має доньку і сина. Із грудня 2016‑го володіє в Полтаві кімнатою загальною площею 32,6 квадрата. Їздить заступник на легковому автомобілі «Форд Фокус», 2013 року випуску, придбаному в цьому ж році. Останнє місце роботи — інженер товариства «Вакан Сервіс». У 2019‑му Тарас Зуб отримав у якості заробітної плати 62 400 гривень.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 травня 2020, 16:16 | Нові Cанжари | Політика
1. antibloger / 2 червня 2020, 07:59
Читаю коментар на фейсбуці Ігоря Філоненко -
Ольга Отливанная та тому що незрозуміла логіка призначень. Це раз. По друге. Подивіться декларацію зама. У нормальній державі до нього було б багато запитань від фіскалів. Смішна зарплата на яку задекларований автомобіль не купиш.

А тепер запитання до Філоненка чи давно він в дзеркало дивився, і чи були до нього "запитань від фіскалів" ? Хочеться нагадати дохід «визнаного» Паршевлюка - щось біля 3000 за РІК. Чи то в «Єхо» в 2013 була криза, чи в своєму оці колоду не видно...?
2. Filon / 3 червня 2020, 07:11
1.antibloger
«
А тепер запитання до Філоненка чи давно він в дзеркало дивився, і чи були до нього "запитань від фіскалів" ?»

Шановний антиблогер. До мене у фіскалів запитань немає. А якщо і будуть, то без проблем відповім. У мене доході із витратами сходяться. Можу оприлюднити свою декларацію. Хоча по закону не зобовязаний це робити. Одна умова - одночасно із Вами. Щодо Володі Паршевлюка. Ви ще минуле століття згадайте - це раз. Друге, а яке Філоненко має відношення до зарплати Паршевлюка? Ви не плутайте грішне із правведним. Я Володі ніколи зарплати не платив. Вивчіть матерііальну частину для початку. А до Зуба запитання і фіскалів мають бути.
3. antibloger / 5 червня 2020, 06:56
2.Filon
«Щодо Володі Паршевлюка. Ви ще минуле століття згадайте - це раз. Друге, а яке Філоненко має відношення до зарплати Паршевлюка? Ви не плутайте грішне із правведним. Я Володі ніколи зарплати не платив. Вивчіть матерііальну частину для початку. А до Зуба запитання і фіскалів мають бути.»

По перше - "не зрозуміла логіка" навіть не журналістської, а людської етики знаєте хто найбільше кричить вор, отож... по друге досить швидко ВИ відмежувалися від редакційної політики, напевно завжди були проти "зарплат в конвертах" і неодноразово ПУБЛІЧНО, як і в цьому випадку, заявляли свій протест безпосередньому роботодавцю ...
А тепер спробую "гуморнути " то на МОЮ ДУМКУ написали б ...
Подивіться декларацію зама. У нормальній державі до нього було б багато запитань від фіскалів. Смішна зарплата на яку задекларований автомобіль не купиш. На жаль редакція «ЄХО» "в минулому столітті" цим також грішила!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації