Вхід | Реєстрація

Ювілейний матч

Матч із запорізьким “Металургом” став 400-м для “Ворскли” серед вітчизняної еліти.
З одного боку це, ніби й так, але з іншого боку ? ні. Якщо підрахувати усі матчі з турнірних таблиць за 14 років виступів у вищій та Прем'єр-лізі, якраз і вийде кругленька цифра 400. Однак цю позначку можна вважати лише умовною, адже насправді “Ворскла” зіграла на два матчі менше.
Чому так виходить, спитаєте Ви? Та все дуже просто. Ці дві гри які приписують полтавцям турнірні таблиці (і це правильно) не були на справді зіграними. Себто в цих матчах були присуджені перемоги одній із команд без гри взагалі.
6 березня 2005 року в Борисполі мала б відбутися гра в матчі 17 туру 14 чемпіонату України з місцевим “Борисфеном”, але вона так і не відбулася через непідготовленість поля на стадіоні “Колос”. “Ворсклі” була присуджена технічна перемога - +:-.
А 11 листопада 2007 року “Ворскла” не з'явилася на календарну гру 16 туру 17 чемпіонату України до Луганську, тому тут перемогу +:- зарахували місцевій “Зорі”.
Отже, у “Ворскли” наразі 398 зіграних поєдинка. Тому не важко підрахувати, що домашня гра  19 березня проти “Таврії” якраз і стане ювілейною, 400-ю. Звичайно, якщо нічого надзвичайного не трапиться і 399-й матч із “Динамо” і наступний з кримчанами буде зіграно.
А поки пригадаємо всі ювілейні матчі “Ворскли”:
1-й 20.07.1996 “Прикарпаття” - “Ворскла” - 0:2
100-й 29.08.1999 ЦСКА - Ворскла - 1:1
200-й 01.06.2003 “Ворскла” - “Дніпро” - 2:0
300-й 02.10.2006 “Чорноморець” - “Ворскла” - 2:0

Автор: Автанділ ПОТІДЗЕ, www.fcvorskla.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 березня 2010, 12:27 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації