Вхід | Реєстрація

У Кременчуці жінка погрожувала підірвати будинок

У Кременчуці жінка погрожувала підірвати будинок

До поліції Кременчука зранку, 3 червня, надійшла інформація від диспетчерів рятувальної служби, про те, що жінка, яка не назвалася, має намір підірвати будинок по проспекту Лесі Українки.

На місце події негайно прибули поліцейські, рятувальники та медики.

Правоохоронці встановили особу жінки, що здійснила дзвінок. Нею виявилася місцева мешканка, 1966 року народження. Жінка неодноразово зверталась до поліції та рятувальників з різною інформацією, яка в подальшому не знаходила свого підтвердження. З жінкою працюють слідчі, стан здоров’я перевіряють медики.

Під час перевірки інформації на місці події ніяких загроз не виявлено.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудового розслідування за статтею 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 червня 2020, 15:27 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації