Вхід | Реєстрація

Поліція розшукує водія, який біля Бутенок збив насмерть пішохода і втік

Поліція розшукує водія, який біля Бутенок збив насмерть пішохода і втік

До поліції Кобеляцького відділу поліції близько 22 години, 5 червня, надійшла інформація про те, що поблизу с. Бутенки Кобеляцького району сталась дорожньо-транспортна пригода з потерпілим.

При виїзді на місце події слідчо-оперативної групи виявлено на дорозі 55-річного місцевого чоловіка з тілесними ушкодженнями, характерними для дорожньо-транспортної пригоди. Пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події. Водій невстановленого транспортного засобу зник з місця дорожньо-транспортної пригоди.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Поліцейськими проводяться оперативно-розшукові заходи по встановленню водія та транспортного засобу, причетного до дорожньо-транспортної пригоди.

Поліція звертається до громадян, якщо ви стали свідком чи володієте будь – якою інформацією стосовно даної події, повідомляти до поліції за номерами: (095) 742-72-01, (095) 660-60-40, 102 або будь-яким зручним для вас способом.


Автор: За матеріалами Кобеляцького відділу поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 червня 2020, 13:08 | Кобеляки | Кримінал
1. Bytenki2019 / 10 червня 2020, 11:17
Жалко дядька поганого нiчого нiкому не зробив,да випивав по пару мiсяцiв зааойний був,а вообще нормальный дядько був,а жiнка гадюка довела його до попойной жизнi,а от хто збив його то уже вiдомо ,люди просто так би не балакали Бурда Артем учень Бутенкiсько? школи.
2. Bytenki2019 / 10 червня 2020, 11:19
Вообще цiкаво де ж наша доблесна полiцiя коли Цей Бурда на машине ездит ,прав в нього нема а катаеться он ещё с 4 класса.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації