Вхід | Реєстрація

Полтавцю присудили 5 років ув’язнення за те, що він запускав квадрокоптер над військовим аеродромом

Полтавцю присудили 5 років ув’язнення за те, що він запускав квадрокоптер над військовим аеродромом

За підтримання публічного обвинувачення прокуратури Полтавської області Київським районним судом Полтави за перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України в особливий період (ч. 1 ст. 114-1 КК України) засуджено 35-річного полтавця.

За даними слідства, чоловік упродовж 2019-2020 років запускав власний квадрокоптер над військовим аеродромом у Полтаві. Такі дії призводили до неможливості здійснення польотів підрозділами авіації, зокрема вильотів з метою виконання бойових завдань на території Донецької та Луганської областей.

За скоєне чоловік засуджений до 5 років позбавлення волі та на підставі ст. 75 КК України звільнений від відбування покарання з іспитовим строком на 3 роки. Суд врахував щире каяття полтавця, активне сприяння розкриттю злочину, а також, що він раніше не притягувався до відповідальності і має на утриманні двох неповнолітніх дітей.

Автор: Пресслужба прокуратури Полтавської області



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 червня 2020, 11:20 | Полтава | Кримінал


1. Седой / 9 червня 2020, 12:46
Хоть что-то летает над военным аэродромом... радовались бы :)
2. orakul / 9 червня 2020, 13:53
"за перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України в особливий період (ч. 1 ст. 114-1 КК України)"
Хто, де і коли щось читав про особливий період???
Навпаки, прочитати можна було інше, наприклад, в.о.Міністра оборони адмірал Тенюх ще в 2014 році попереджав з трибуни Верховної Ради України, цитата: «…не оголошено правовий режим воєнного стану, без якого застосування Збройних сил є незаконним і тягне за собою кримінальну відповідальність всіх тих, хто віддає наказ на застосування військ, так і тих, хто їх виконуватиме».
Після того, як він таку хрінь зморозив, цитата: "Вечером 27 марта 2014 года отряды Правого сектора пикетировали Верховную Раду Украины. Среди основных требований — трибунал над Игорем Тенюхом". Бідного Тенюха замінили на більш понятливого Коваля. Правосекам нада було йти на барикади, бо Беня вже бабло виділив, а тут якийсь Тенюх, хоч він і родом із Стрия, отаке морозить. Ну Тенюх був наївним і думав, що нова влада буде жити не по поняттях, а по закону,(казали ж) а він же річ держе в колисці гейропейського законотворства, ну тіпа в ВРУ. Ну воно ж навіть так називається - "вру", але Тенюх як і деякі співробітники ЕХО вважа очевидне конспірологією. Понесло вже в сторону від теми. Звиняйте.
3. Седой / 9 червня 2020, 15:46
Посилання на korrespondent.net
посмотрите, плз. уж лучше летать, чем по таким дорогам ездить. До чего малую родину довели :(
4. Чудо Юдо / 9 червня 2020, 18:20
3.Седой
«посмотрите, плз. уж лучше летать, чем по таким дорогам ездить. До чего малую родину довели :(
»

Сєдой знову рішив ляпнути щось в сторону "малої родіни". Шановний, ви вибрали тему, по якій Ваша "большая родіна", кажуть, майже(може) рекордсмен у Світі! :) Нарити цілий вагон фоток про російські дороги?
До чого це взагалі було???
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації