Вхід | Реєстрація

Лубенська станція екстренної медичної допомоги отримала уже 24 нових автомобілі

Лубенська станція екстренної медичної допомоги отримала уже 24 нових автомобілі

У квітні місяці цього року Хорольська підстанція екстреної медичної допомоги пройшла значне технічне переоснащення. Вже майже 1,5 місяці на варті життя та здоров'я жителів Хорольщини перебувають 2 сучасні карети екстреної медичної допомоги класу B, повністю обладнані необхідним устаткуванням. Автомобіль марки «Пежо» має повнопривідну платформу для пересування по дорожньому покриттю низької якості. Автомобіль «Сітроен» добре пристосований для швидкісного пересування по автомобільних дорогах.

Про це пишуть у групі «Рідна Хорольщина» у Facebook.

Автоматизована система повністю контролює процес надання невідкладної допомоги екіпажем із занесенням результатів у центральну базу даних та координації діяльності медпрацівників "на виклику" фахівцями обласного центру медицина катастроф. На заваді швидкому наданню меддопомоги у деяких випадках стоїть лише низька якість автомобільних доріг.

В цілому Лубенська станція ЕМД разом із підстанціями отримала 24 нові карети швидкої, що значно посилить швидкість та якість надання медичних послуг в регіоні.

Карета швидкої допомоги марки «Сітроен», яка до цього експлуатувалася на Хорольській підстанції «швидкої», зважаючи на її добрий технічний стан, передана до Хорольської ЦРЛ для потреб медичного закладу.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 червня 2020, 11:15 | Лубни | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації