Вхід | Реєстрація

Лубенчанка битиметься на турнірі ММА у Таїланді

Лубенчанка битиметься на турнірі ММА у Таїланді

Почесним гостем шоу може стати ірландець Конор Макгрегор.

Як повідомляють «Новини Полтавщини», посилаючись на сайт братів Кличко, українська модель Міла Кузнєцова вже у вересні дебютує в ММА. Свій дебютний бій учасниця конкурсу Miss Universe Plus Size-2019 проведе в Таїланді. Щаслива власниця 13-го розміру грудей спочатку думала стартувати в професійному боксі, але потім віддала перевагу змішаним єдиноборствам.

«Як тільки відкриють міжнародне авіасполучення, відлітаю до Таїланду, де починаю підготовку до бою. Буду займатися під керівництвом відомого бійця ММА Аскара Можарова, якого за стиль ведення бою в світі змішаних єдиноборств називають українським Макгрегором. Аскар родом з Одеси, але вже давно живе в Таїланді. Він навчить мене всім азам ММА. І в Таїланді мене нічого не буде відволікати. Там не варто очікувати запрошень на всілякі тусовки і світські раути, сконцентруюся тільки на тренуваннях», — зазначила Кузнєцова.

Жінка родом із Лубен Полтавської області. У Києві здобула економічну і юридичну освіти. Працює помічником юриста.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 червня 2020, 14:26 | Лубни | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації