Вхід | Реєстрація

«Останній дзвоник» у школах буде віртуальним

«Останній дзвоник» у школах буде віртуальним

Про це школярів та їх батьків повідомляє виконавчий комітет селищної ради.

12 червня 2020 року в закладах освіти Царичанської ОТГ пролунає останній дзвоник. Цього року замість традиційних святкувань освітні установи підведуть підсумки навчального року дистанційно. З метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби COVID-19, у 2019/2020 навчальному році Міністерством освіти і науки рекомендовано не проводити масові заходи. У тому числі, і традиційні випускні вечори та «останні дзвоники».

У 2020 році випускники будуть обділені цією приємною і хвилюючою церемонією, слухати останній в їх житті шкільний дзвоник дівчатам і юнакам доведеться у віртуальному режимі.

У зв’язку з епідеміологічною ситуацією, що склалася в Україні, з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (СОVID-19), рішенням МОН відмінено державну підсумкову атестацію для здобувачів початкової та базової загальної середньої освіти.

Оформлення свідоцтв про здобуття базової середньої освіти, свідоцтв досягнень, табелів навчальних досягнень учнів має бути завершено не пізніше 15 червня 2020 року.

Керівникам шкіл рекомендовано затвердити графіки видачі свідоцтв про здобуття базової середньої освіти випускникам 9‑х класів, враховуючи протиепідеміологічні вимоги. Учням 1–8‑х, 10‑х класів, які не планують навчатися в іншому закладі освіти, рекомендовано надіслати копії відповідних документів електронною поштою або в інший спосіб, а оригінал документу вручити у вересні 2020–2021 навчального року.

З огляду на карантинні обмеження, планується під час календарно-тематичного планування на 2020–2021 навчальний рік збільшити час на узагальнення та закріплення матеріалу за попередній рік, а в 2–11‑х класах провести вхідне оцінювання рівня знань учнів за 2019–2020 навчальний рік.


Автор: За матеріалами прес-служби Царичанської ОТГ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації