Вхід | Реєстрація

Міністра внутрішніх справ просять залишити Сергія Джулая

Міністра внутрішніх справ просять залишити Сергія Джулая

Відповідне відеозвернення записав депутат Кобеляцької районної ради Олег Решетило.

Наприкінці минулого тижня з’явилася інформація про чергову ротацію у відділах і відділеннях поліції Полтавщини. Нібито, підполковника Сергія Джулая, який очолював Кобеляцький відділ поліції із листопада 2018-го, змінить інший підполковник Євген Биков, котрий керував гадяцькими правоохоронцями.

До речі, попереднім місцем роботи Джулая теж був Гадяцький відділ. Згідно з інсайдерською інформацію, його переведуть працювати у Зіньків. Тобто, фактично Сергія Васильовича понизять із очільника відділу до відділення.

У неділю депутат районної ради і за сумісництвом засновник видання "Нова година" Олег Решетило розмістив у соцмережах відеозвернення до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. У ролику Решетило розповів, чому, на його думку, не варто переводити Сергія Джулая. Зокрема, за час його керівництва створено правовий клас, проводиться робота зі старшокласниками, відремонтований спортзал в поліції, планується видання книги про працівників правоохоронних органів, створення трьох поліцейських станцій та впровадження програми "Безпечний район".

Якщо ротація неминуча, то Олег Решетило пропонує приїхати вищому керівництву в Кобеляки, зібрати актив і публічно подякувати Сергію Джулаєві за його роботу.

Також він розмістив у соцмережі Фейсбук лист, адресований начальнику Головного управління нацполіції в Полтавській області Івану Виговському, за підписом колишніх працівників міліції, депутатів облради Сергія Жука і Миколи Андрієнка та кількох сільських голів. Жителі району, які підписали звернення, "переконані, що раптове переведення Сергія Джулая в інший район наразі може погіршити криміногенну ситуацію в районі та завадить реалізувати низку запланованих проектів".

Станом на понеділок, 17:30, Сергій Джулай знаходиться в Кобеляках, на своєму робочому місці.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 червня 2020, 21:31 | Кобеляки | Суспільство


1. Fed654Frumos / 15 червня 2020, 23:34
Цікаво,а пересічному жителю Кобеляцького району є якась різниця хто очолює кобеляцьку ментовку останні 20-25 років?Крім всих отих решетил,жуків та інших зацікавлених у кришуванні осіб.Не думаю.
2. Dimon / 16 червня 2020, 12:30
Чесно кажучи переконаний на 100 відсотків зміна головного районного мента на іншого нічого в районі непоміняє. Вони як очолювали всі незаконні напрями так іочолюють, як нічого нерозкривали так і нерозкривають, як пили з бандюками кофе так і пють тепер.Так що змынять може хоть щось буде мынятися.
3. Моlot / 16 червня 2020, 12:34
Гнати в шию того продажного Решетила
4. Ivan iz Orluka / 16 червня 2020, 12:44
1.Fed654Frumos
«Цікаво,а пересічному жителю Кобеляцького району є якась різниця хто очолює кобеляцьку ментовку останні 20-25 років»

Ніякоі різниці я невідчув. Хто мені дасть відповідь де кримінальні справи по випилкам обочин доріг? Чому той решала який випиляв пів району далі пиляє тепер на острові і Вільховатці, чому ці чесні менти його неперевіряють тому що отримують мзду, так само чому всім відомий обманщик Ус сергій теж пиляє? Гнати того джулая.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації