Вхід | Реєстрація

Онур проти робітничого класу: перший раунд за турками

Онур проти робітничого класу: перший раунд за турками

У неділю один із представників водіїв, як трудяться на будівництві автодороги Н-31 Решетилівка-Дніпро, проінформував редакцію про те, що наступного дня, тобто у понеділок 15 червня, наймані робітники мають намір вдатися до своєрідної акції протесту. Чоловік сказав:

– Приїжджайте на сьому ранку до тимчасового мосту через Ворсклу. Буде бунт. Ми не вийдемо на роботу.

Причина «бунту», за словами водія – невиконання керівництвом «Онуру» вимог трудового договору та порушення українського законодавства, що регулює в цій державі трудові відносини між роботодавцями і найманими працівниками. Конкретніше – керівництво турецької фірми не здійснило обіцяного підвищення заробітної плати. Чоловік додав, що у понеділок робітники матимуть за мету висловити свої претензії роботодавцям і вимагати їх найшвидшого задоволення.

Детальніше читайте у Тижневику ЕХО у №25-26 від 18.06.2020



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 червня 2020, 10:49 | Кобеляки | Суспільство
1. Fed654Frumos / 16 червня 2020, 15:10
Всі віки турки гнобили українців.Історія не міняється((
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації