Вхід | Реєстрація

У відділі поліції може змінитися керівник

У відділі поліції може змінитися керівник

Новий очільник правоохоронців перейде працювати з Гадяча.

Наприкінці минулого тижня з’явилася інформація про чергову ротацію в рядах керівників поліції Полтавщини. Нібито підполковника Сергія Джулая, який очолює Кобеляцький відділ поліції з листопада 2018‑го, змінить інший підполковник Євген Биков, котрий керував гадяцькими правоохоронцями.

До речі, попереднім місцем роботи Джулая теж був Гадяцький відділ. Згідно з інсайдерською інформацією, його планують перевести працювати в Зіньків. Тобто, фактично Сергія Васильовича понизять із очільника відділу до відділення.

 

Що відомо про Євгена Бикова

За інформацією видання «Базар Медіа в Україні», Євген Биков народився 26 червня 1978 року в місті Магдебург, Німеччина, національність — українець. Освіта вища, у 2006 році закінчив Луганський державний університет внутрішніх справ за спеціальністю правознавство. 1999 – 2005 рік працював оперуповноваженим групи розкриття злочинів, пов’язаних із застосуванням зброї та вибухових речовин, відділу карного розшуку Лисичанського міського відділу УМВС України в Луганській області. Із березня по липень 2005 року працював старшим оперуповноваженим відділення розкриття злочинів проти особистості та боротьби з груповими злочинними проявами відділу карного розшуку Лисичанського міського відділу УМВС України в Луганській області. З липня по червень 2007 року переведений  на посаду оперуповноваженого в особливо важливих справах відділення №2 Лисичанського відділу по боротьбі з організованою злочинністю при управлінні по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Луганській області. Звільнений із органів внутрішніх справ України за п. 64 «ж» (за власним бажанням) у запас «Положення про проходження служби рядового та начальницького складу ОВС України». З березня 2010 по травень 2014 року — оперуповноважений відділу боротьби з міжнародними організованими злочинними групами УБОЗ ГУМВС України в Луганській області. Рік працював заступником начальника районного відділу (начальник кримінальної міліції Кремінського районного відділу ГУМВС України в Луганській області). Звільнений зі служби в органах внутрішніх справ за п.64 «з» (у зв’язку з переходом у встановленому порядку на роботу (службу) в інші міністерства, центральні органи виконавчої влади (установи, організації) 6 листопада 2015-го  в спеціальному званні майор міліції.

З листопада 2015 по березень 2016 року — заступник начальника відділу поліції, начальник сектору кримінальної поліції Головного управління Національної поліції в Луганській області. З березня по грудень 2017 року — старший оперуповноважений у особливо важливих справах кримінальної поліції Головного управління Національної поліції в Луганській області.

Із вересня до грудня 2017 року — старший оперуповноважений у ОВС оперативно-пошукового відділу управління карного розшуку Головного управління Національної поліції в Київській області. Із грудня і по березень 2018 року працював заступником начальника відділу (начальник сектору кримінальної поліції Ірпінського відділу поліції Головного управління Національної  поліції в Київській області).

Із 1 березня по 19 листопада 2018 року працював заступником начальника Гадяцького ВП (начальник кримінальної поліції). 20 листопада призначений керівником відділу.

 

Які статки має поліцейський

Відповідно до декларації за 2019 рік, Євген Биков зареєстрований у Лисичанську Луганської області. Має доньку. Спільно проживає, але не перебуває в шлюбі, з Ганною Биковою. У декларації за 2016 рік поліцейський вказував Ганну Бикову як дружину. У 2017-му та 2018-му дані про неї в електронному документі були відсутні.

У Лисичанську Євген Биков має квартиру 42,7 квадрата, гараж 32,7 квадрата, господарчі споруди 36,35 квадрата, у його безоплатному користуванні знаходиться земельна ділянка 529,5 квадрата, що належить Лисичанській міській раді. Уся нерухомість з’вилася в поліцейського в 2014 році. Дружина і донька зареєстровані в Лисичанську, але в іншій квартирі.

22 січня цього року поліцейський придбав SKODA OKTAVIA A7, рік випуску — 2014, за 165 000 гривень. На спеціалізованих автосайтах за таку ціну можна придбати вказану модель лише після ДТП.

На посаді керівника Гадяцького відділу поліції Биков отримав 264 718 гривень. Головне управління нацполіції в Луганській області заплатило Ганні Биковій 6307 гривень.

На момент декларування, у готівці поліцейський мав 212 000 гривень, на карті — 16 913 гривень.

 

Міністра просять залишити Сергія Джулая на посаді

Відповідне відеозвернення записав депутат Кобеляцької районної ради Олег Решетило.
У неділю депутат районної ради і за сумісництвом засновник видання «Нова година» Олег Решетило розмістив у соцмережах відеозвернення до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. У ролику Решетило розповів, чому, на його думку, не варто переводити Сергія Джулая. Зокрема, за час його керівництва створено правовий клас, проводиться робота зі старшокласниками, відремонтований спортзал у поліції, планується видання книги про працівників правоохоронних органів, створення трьох поліцейських станцій та впровадження програми «Безпечний район».

Якщо ротація неминуча, то Олег Решетило пропонує приїхати вищому керівництву в Кобеляки, зібрати актив і публічно подякувати Сергію Джулаю за його роботу.

Також він розмістив у соцмережі «Фейсбук» лист, адресований начальнику Головного управління нацполіції в Полтавській області Івану Виговському, за підписом колишніх працівників міліції, депутатів облради Сергія Жука і Миколи Андрієнка та кількох сільських голів. Жителі району, які підписали звернення, «переконані, що раптове переведення Сергія Джулая в інший район наразі може погіршити криміногенну ситуацію в районі та завадить реалізувати низку запланованих проектів».

Станом на понеділок, 17:30, Сергій Джулай знаходиться в Кобеляках, на своєму робочому місці.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 червня 2020, 09:13 | Кобеляки | Суспільство
1. Dimon / 19 червня 2020, 07:37
Не може а вже змінився, а на закритому посту вже знову стоять менти по ночам та пинять грузові та легкові авто і вимагають кошти .
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації