Вхід | Реєстрація

«Клєтка», «Лембі», «Вальонка», вона ж «Фабрика» і тепер «Evolution»

«Клєтка», «Лембі», «Вальонка», вона ж «Фабрика» і тепер «Evolution»

Так, дискотечна монополія дійсно скінчилася. Принаймні, на літній період. У п’ятницю, 12 червня, у Кобеляках почала грати музика не тільки в Олександра Казирода.

Новий заклад, який відкрив підприємець Роман Іванов на центральному пляжі, має, на мою особисту думку, досить влучну назву «Evolution», що перекладається як «Еволюція». Вечірній та нічний відпочинок у нашому місті давно потребував нововведень. Хоча нічний клуб «Фабрика» з кожним роком розвивається у кращу сторону, я зараз кажу про освітлення, музику, ремонт, бар та й взагалі про комфортні умови відпочинку. Але ми ж сучасні люди і потребуємо «нового» ледь не щодня. Це не добре, але так є, так нас виховав ринок споживача.

 

Відчувається «OLD SCHOOL»

Перші враження від нового закладу були складні. Я, як відносно доросла людина, розумів, що робити висновки поки що зарано, хоча й великим було бажання висловити своє невдоволення деякими незручностями. Та вирішив не поспішати і провести невелике опитування серед відпочиваючих. Підкреслюю, і це важливо, — не знайомих мені людей. Для того, щоб мати осмислене враження, попрохав назвати плюси й мінуси нового закладу. Склавши загальну картину, послухавши сторонню думку, я продовжив своє спостереження.

Другий день, субота, дуже сильно відрізнявся від дня відкриття. Саме виступ місцевого гурту «KOLABIN-BAND», до складу якого входять Андрій Федоренко (гітара, вокал), Євген Козар (соло, гітара), Віктор Кльоз (бас-гітара) та Олександр Пасько (барабани), став його «родзинкою». Концерт хлопців повністю змінив атмосферу відпочинку. Кавери відомих хітів дев’яностих та нульових повернули людей за 30‑ть до їхньої молодості, до перших дискотек, до перших знайомств, до першого кохання. Принаймні, так було зі мною. Жива музика змінює відношення до дискотеки. Там не цікаво знаходитися п’янючим «малолєткам», там цікаво відпочивати людям, кому за, або близько 30 років. Гадаю, що саме на цьому й робив акцент власник нового закладу. У «Еволюшені» спокійніше, «доросліше». Між перервами живої музики грали добре зареміксовані хіти тих же років. Мені дійсно сподобалося, та й моїй відносно немолодій компанії також. Сподобалися меблі, зроблені із піддонів, але дуже стильні та зручні. Замовлення за наш стіл приніс офіціант, це було приємно. Сподобалася наявність якісних кальянів, літніх коктейлів. У неділю був безкоштовний вхід. Для дітей удень було відкрито безкоштовні батути.

Мінусуємо

Зараз я висловлю не тільки свою, але й думку опитуваних мною відпочиваючих.
Туалет. У першу чергу потрібно робити туалет. Так, він є, але сказати про нього, як про комфортне місце, не можна. Це першочергове завдання, адже людина скрізь має почувати себе цивілізованою людиною! Чотири кабінки (2 Ж/2 М), освітлення та якісна доріжка із смітниками — готово. А поки що мінусуємо. У «Фабриці», до речі, цієї проблеми немає.

Дорога. Підійти та під’їхати, поки сухо, більш-менш зручно. Але що робити відпочиваючим після дощу? У Казирода цієї проблеми немає, як і першої згаданої.

Бар. Розвивайте його, не стійте на місці та наявності кількох видів пива і коктейлів. Хтось вип’є й віскі.

Звук. Якість можна підвищити. Але це вже більш бажання, ніж мінус.

Висновки

Роман забере ту частину аудиторії відпочиваючих, якій набридла «Вальонка». На мою думку, він намагатиметься дати змогу відпочити людям, яким за тридцять, так, як вони цього давно хотіли. Так, як не може це зробити конкурент Іванова. І Романа підтримає доросла та платоспроможна аудиторія. Залишається тримати фейсконтроль та банально не пускати дітей на нову дискотеку, бо це, по-перше, неправильно, а по-друге, призведе до втрати тієї аудиторії, за яку ти почав боротьбу.

Авторське

На Фейсбук я отримав досить влучне та доречне зауваження від тренера Володимира Перепьолки. Даю обіцянку — наступна моя стаття буде стосуватися спортивних гуртків, їхніх тренерів та історій.

Дякую за увагу, мій дорогий читач!


Автор: З повагою, Володимир Тюркін


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 червня 2020, 12:21 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації