Вхід | Реєстрація

БДЮТ — країна краси і добра

БДЮТ — країна краси і добра

Із 13 червня в Царичанській громаді настав час літніх канікул. Заклади підводять підсумки. Закінчив свій 65‑й творчий сезон і позашкільний заклад – Будинок дитячої та юнацької творчості.

Цій установі є чим пишатися. Здобутки творчих об’єднань говорять самі за себе. Під час карантину вихованці БДЮТу навчались дистанційно. Педагогічний колектив установи підготував яскравий ролик до Дня вишиванки, а з нагоди Міжнародного дня захисту дітей гуртківці заочно взяли активну участь у челенджі, який організував обласний Центр позашкільної освіти. Однією з умов конкурсу було записати відео зі своїм розумінням щасливого дитинства, а саме: що таке для дитини поняття щастя. У результаті, творче об’єднання «Дитячий парламент» під керуванням Мар’яни Бондаренко отримало перемогу в конкурсі і було нагороджено дипломом від організаторів. За зізнанням дітей, щаслива дитина — це коли «ти можеш обійняти маму», «є повноцінна родина», «маєш вірних друзів», «можеш займатися улюбленою справою», «маєш собаку», «можеш з’їсти отакенну шоколадку», «не хворієш», «просто посміхаєшся». Словом, багато дитячих «коли»… У БДЮТі є всі умови для того, щоб творчо розвиватися. Тут дітлахи опановують і авіамодельну справу, і навчаються шахматній справі, малюють, співають, фотографують, вишивають, витинають петриківським розписом, мандрують та вивчають історію свого краю, їхні творчі дизайнерські вироби з глини, паперу, тканини тощо займають призові місця в конкурсах різного ґатунку. Гуртківці разом зі своїми креативними наставниками створюють красу і затишок навколо себе.


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації