Вхід | Реєстрація

Вчитися ніколи не пізно. Почніть уже сьогодні

Вчитися ніколи не пізно. Почніть уже сьогодні

Карантинна самоізоляція, яка на кілька місяців змусила майже увесь світ зачинитися у власних будинках, показала, що чимало людей залишилися без роботи, а згодом — фактично без засобів для існування. При цьому успішно продовжували працювати інтернет-індустрія. Усе спілкування, покупки, різноманітні товари і послуги проходили саме через всесвітню мережу. І в фахівців, які обслуговували вже існуючі та розробляли нові веб-сайти роботи суттєво збільшилося. Тому пандемія вчергове підтвердила теорію про те, що майбутнє — за комп’ютерними технологіями. І значить і професію потрібно підбирати відповідну. Тим більше, що сьогодні існують спеціалізовані курси, де можна отримати кваліфіковану підготовку для роботи з веб-сторінками.

 

Як освоїти професію фрілансера

Серед веб-майстрів у наш час широко застосовується мова програмування під назвою JavaScript. Вона необхідна для створення інтерактивних веб-сторінок та для розробки призначення користувальницьких інтерфейсів. Щоб опанувати основи JS-розробки на рівні "джуніор", слід записатися на курси JavaScript development з працевлаштуванням у Києві. Спеціальність, якої слухачів навчатимуть ІТ-фахівці з провідних українських компаній, надзвичайно популярна і на фрілансових біржах для виконання індивідуальних замовлень, і у серйозних ІТ-компаніях. 

JS-розробник по завершенню навчання вмітиме:

  • працювати з технологією AJAX;
  • створювати анімації для браузерів;
  • створювати додатки, веб-сервіси та багато іншого.

Левова частина навчання проходить на практиці. Уся теорія, яку засвоюють слухачі, опановують максимально на практиці.

 

Чому робота в Інтернеті така популярна

  1. Програміст ніколи не залишиться без роботи, оскільки щодня створюються сотні нових сайтів. І якщо по завершенню курсів випускнику не вдасться знайти роботу у великій компанії, він зможе відточувати свої навики, Обираючи замовлення з біржі фріланс.
  2. "Айтішник" — це професія,, яка не зобов’язує бути прив’язаним до конкретного місця. Усе, що ппотрібно, — комп’ютер та нормальний сигнал Інтернету.
  3. Люди такої професії абсолютно нічим не ризикують, адже додаткових вкладень ведення діяльності не вимагає.  
  4. JS-розробником може стати людина в будь-якому віці, аби він робив успіхи в своїй професії.
  5. Професія, яку не доведеться носити за плечима.

Вчитися ніколи не пізно. Почніть уже сьогодні.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації