Вхід | Реєстрація

Двоє хворих на Covid-19 лікуються у Кобеляках, третього відвезли у Полтаву

Двоє хворих на Covid-19 лікуються у Кобеляках, третього відвезли у Полтаву

У Кобеляцькому районі зафіксований черговий спалах панічних настроїв повязаних із розповсюдженням коронавірусної інфекції. Обивателі завзято обговорюють новину про "спалах" даної хвороби у селі ВІльховатка. Говорять про те, що там виявили більше десяти хворих. Дехто напівжартома-напівсерйозно, теревенить про повну ізоляцію населеного пункту.

Головний лікар Кобеляцької ЦРЛ Володимир Казирод, із яким ми говорили по телефону, розповів, що наразі в районі три лабораторно підтверджених випадки захворювання на коронавірус. Інфіковані люди родом із Вільховатки. Двоє із них проходять лікування у районній лікарні, одного госпіталізували до Полтавської інфекційної лікарні. У нього - стан середньої тяжкості.

За словами Казирода, медики провели 16 тестів серед людей, які могли б контактувати із першим пацієнтом. Всі - негативні.

Володимир Олексійович прокоментував:

– Я постійно спілкуюся із сільським головою Володимиром Скляренком. Ситуація в селі спокійна. Паніки немає, життя продовжується.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 червня 2020, 12:44 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. Fed654Frumos / 22 червня 2020, 13:10
Тю.А торгаші на базарі розказують,що ледь не пів села в реанімації,що треба ізолювати Віль ховатку.Я вже думав вони поставлять чергову скриньку на площі для збору коштів на кремацію загиблих))
2. orakul / 22 червня 2020, 18:02
Вже пану президенту під вікнами пояснюють, що лікарям за написаний діагноз бабло платят. Посилання на www.facebook.com
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації