Вхід | Реєстрація

Святкування дня міста Кобеляки перенесли

Святкування дня міста Кобеляки перенесли

Днями у соцмережах почали поширювати інформацію про те, що 28 червня у Кобеляках бучно відзначатимуть 400-річчя райцентру. Навіть попри карантинні обмеження був анонсований концерт Арсена Мірзояна та інші масові розважальні заходи.

Та певно хтось пояснив міському голові Олександру Копельцю, що адміністративну та кримінальну відповідальність за порушення вимог карантину ще не відмінили. І замість передвиборчого піару можна "нарватися" на проблеми із правоохоронними органами.

І ось 22 червня, редакції стало відомо, що відзначення Дня міста Кобеляки таки вирішили перенести у часі. Орієнтовно гулянка відбудеться у серпні. До виборів ще встигають.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 червня 2020, 13:42 | Кобеляки | Культура та освіта


1. Dimon / 22 червня 2020, 18:05
Взягалі хотілось-би у редакціі газети "Эхо"попросити щоб вони проінформували жителів району як працюють і взагалі чи працюють БК сіл які знаходяться поруч з м Кобеляки Кунівка, Підгора, Сухинівка. Години праці цих будинків культури.
2. Ltava / 22 червня 2020, 20:51
свято буде ближче до виборів))))
3. ZLUKA / 22 червня 2020, 22:48


Змінено 08.01.2021, 21:17
4. Slavko / 22 червня 2020, 23:32
День деградації Кобеляк ! Знову мавп на сцену, за сто тисяч !? То наркомани, то мавпи, то цигани якісь із позабіликів, які нічого не вміють. Вже навіть мєнтовські діти повиростали з надувних батутів, шо далі будем робити – самим на батути залізати ?
Кому нужні ці праздники, бабло і так можна украсти !
5. Fuks / 23 червня 2020, 04:50
Всі прихильники святкувань і співачі слави Копильцевої погодьтесь що місто занепадає як в економічному так в культурному і соціальному розвитку.Робочі міста не створюються,малий бізнес вмирає,якби не Онур то й роботи в регіоні не найти.За іфраструктуру і дороги мовчу.З якої сторони не заїдь,з білицької,кременчуцької чи дніпропетровської...все в бурьянах,обдерте,дороги розбиті,тротуари в ямах..Хоча де не де поліплена дешевенька плитка,кусками,в людних місцях та й та перекособочена вже.А ями на дорогах які? Біля снікерса,по калініна,за Шевченка мовчу.За те будем святкувать.Ну вгепають десь півмільона копійок,ну й що..День города 400 годков мер придумав.Да святкувать треба,але мабуть поскромніше.Запросіть і Мірзояна,на стадіон,зробіть квитки по 20 грн.і не треба 100тис викидать.А містян і гостей порозвлікають хай місцеві артисти.Це ж день міста і показуєте досягнення міста.
6. Slavko / 23 червня 2020, 12:11
5.Fuks
«День города 400 годков мер придумав.Да святкувать треба»

Саме місто (город) ще козаки будували, пишуть, що 1610 року. Тоді городилися частоколом саме від таких татарських варварів, як тепер при владі, що тільки й знали - лізти на готове, грабувати, нищити, палити, красти і так далі. Видно це тих самих нащадки керують, от і маємо. Відповідне й свято - день приливання дерибану, чи не так ?
Які ж це українці ? Ну хіба за паспортом. Нема українців, нема української влади ! Котимось далі - папуаси обскакали, остались монголи, будем перші ззаду...

Змінено 23.06.2020, 12:16
7. Седой / 23 червня 2020, 21:21
Пам"ятаю, на день народження Миколи Андрійовича Касяна Кобзон в БК Кобеляк акапелло дві години співав безкоштовно. Не Мірзоян... Були часи. Літак стояв. Стоїть ще?
8. Седой / 23 червня 2020, 21:27
Вже навколо хоч кого-небуль гуртуйтесь. На Копельця всі проблеми країни вішаєте, як собак. Задайтест питанням - чому він на коні, а не хтось із вас. Старт для всіх в 90-і був приблизно рівним, без особливого допінгу. Чому він зміг піднятись, а не менш талановиті ні?
Небудь чи нибудь по українски, як правильно? Забуваю геть мову :((
9. Slavko / 25 червня 2020, 23:30
8.Седой
«чому він на коні, а не хтось із вас. Старт для всіх в 90-і був приблизно рівним»

То від того ти й посідів, як у 90-тих почав страну дерибанити ? А тепер в усьому винуватих і крайніх шукаєте. Знаємо багато таких, хто «піднявся» ...
10. Fuks / 26 червня 2020, 06:39
СЕДОЙ, ти за канституцию по царе батюшке проголосував? Не забудь,а то пенсію і звання заберуть.Прийдеться аердолити в рідну Україну.Бо націоналістичні нотки і в твоїх коментах є..
11. Седой / 26 червня 2020, 16:57
10.Fuks
«То від того ти й посідів, як у 90-тих почав страну дерибанити ?»
я с 90-го в МЧС, детей с Украины приглашал в Москву, кстати - за свой счет. Пожарным помогал, в т.ч. и кобелякским. Может потому и не разбогател - средний класс я :). По меркам России, есно. Может по укр. мерс и дом и признак богатства, у нас нет. 47 лет отпахал, это если не считать, что со 2-го класса с дедом овец пас, а с 5-го повысился - коров рукасивских :)
10.Fuks
«СЕДОЙ, ти за канституцию по царе батюшке проголосував? Не забудь,а то пенсію і звання заберуть.»

За Конституцию проголосовал. Как по мне лучше царь, чем клоун без царя в голове. За мою пенсию не беспокойся. Если бы ты знал ее размер, не поседел, облысел бы от зависти :)
12. Filon / 26 червня 2020, 18:25
8.Седой
«Вже навколо хоч кого-небуль гуртуйтесь. На Копельця всі проблеми країни вішаєте, як собак. Задайтест питанням - чому він на коні, а не хтось із вас. Старт для всіх в 90-і був приблизно рівним, без особливого допінгу. Чому він зміг піднятись, а не менш талановиті ні?»

Шановний Сєдой із даною Вашою тезою, дозволю собі не погодитися. По-перше, Ви не знаєте усіх нюансів " підйому" Санича і реалій кобеляцького сьогодення. Повірте, я знаю, краще. І пишу це без якоїсь самовпевненості. Зараз під «умілим» керівництвом цього абсолютно бездарного господарника ( готовий відповісти за кожне слово) вже вдруге за період його керманичування міське комунальне господарство є банкрутом. У Водоканалі людям по три місяці не платять копійчану зарплату, немає грошей щоб заплатити за взяту в кредит техніку, накопичуються величезні штрафи за незаконне звалище у лісі. А якби ще погодились розказати "на камеру" усю правду бізнесмени, яких Санич елементарно "кинув". Окрім того згадаймо «славний» шлях псевдогосподарника: ксп Кірова - банкрут, «Рубани» - банкрут ( голандських елітних корів розбирали по домах, щоб не повмирали із голоду), «Довіра» - банкрут, згаданий «Водоканал» - банкрут. "Водоканал Плюс" - банкрут де-факто. Але й це не все. Я особисто мав змогу не раз і не двічі пити коньяк із згаданим персонажем. А Ви ж знаєте, що алкоголь "розвязує". Ну, що сказати?. Більш нещасної людини, аніж Копелець, у Кобеляках важко знайти. Так у нього є і буде підтримка. Віддаю, належне, Санич, уміє маніпулювати людьми, які піддаються навіюванню. Але це нічого не змінює. Такий собі нещасний вождь нещасних. Так що я б особисто вживав би слово " опуститись", а не піднятись. І знову ж, Володимир Олександрович, нібито теж "піднявся". Але став нещасним. І нікого не зробив щасливим. Розумієте про кого я.
13. Седой / 26 червня 2020, 20:59
Соглашусь, отстал от реалий. Володю жалко, хотел помочь,но тезис: вы на нас напали и когда Крым вернете - это был водораздел :((. По Копыльцу тему закрыл, недостаточно инфы
14. Selena2017 / 28 червня 2020, 10:30
11.Седой
«Если бы ты знал ее размер, не поседел, облысел бы от зависти :)»


Яничарам у всі часи платили багато : за зраду , жорстокість , розбій , безвідмовну покірність володарю , який дозволяв грабувати і на користь слухняного , за безпринципність , за втрату відчуття батьківщини. Знайшов , чим хвалитися -- ренегатством. А чомусь не робить щасливим розмір пенсії , смикають стежки дитинства , та не пускають ними пройтися. Яничари добром не закінчували, то вже Доля справедлива розпоряджається . І не зрозуміти України сьогодішньої не дано вже Седому до останнього подиху.
Ще одне . Всі мислячі дописувачі цього сайту НЕ МОЖУТЬ НЕ ЗНАТИ , чого варта сьогодні Росія та життя в ній . Так що нІчого тут пилюжити сміттям їм межи очі. Не проходить...
15. Седой / 28 червня 2020, 16:45
Ты дурак??? Я по предыдущим постам даже не подозревал. 1975 год, какое ренегатство? Да у меня 80% солдат украинцы были. Какие янычары? Родине служил. Сто присяг не принимал, как вы с мазепой. Стежки дитинства пофиг, на могилу мамы хочется. Приеду, лураки не вечны...
16. Седой / 28 червня 2020, 16:58
І не зрозуміти України сьогодішньої не дано вже Седому до останнього подиху. Интересно узнать: А кому дано? Судьба сегодняшней помойки неинтересна. Но Украина будет!
17. orakul / 30 червня 2020, 20:03
16.Седой
«Но Украина будет! »

Де не будет, ее ведь уже и так «обрезали» и это не случайно. Счет до кончины идет на месяцы. Выдающаяся заслуга в этом ее пастырей и как всегда поцреотов.
3 июля 965 года, по данным «Повести временных лет», русский князь Святослав Игоревич, сын князя Игоря и княгини Ольги, атаковал Хазарский каганат и разбил его. Интересно, хоть один поцреот знает это и скажет ли об этом, а тем более отпразднует ли? Есть хорошая статься на эту тему, но на «вольной» Украине она заблокирована. До маски-шоу можно было на что-то надеятся, но теперь, тех кого не «взял» майдан добили ковидом. Встретить на улице вменяемого человека - счастливая случайность. Вот такие тут дела. Несколько строк из Бориса Олийныка - зеиляка, патриота, героя Украины, облитого грязью поцреотами всех мастей и расскрасок поддерживаемых народом утративишим разум.

"З гетьманами непевної доби
Самі собі ми присуд учинили:
Затерти власні імена й могили,
Щоб ви й не знали, де лежать раби."

"Патріота наторочив
Їм права безмежні,
То вони і досі корчать
З себе незалежних"

"І віддати їм останнє –
Землю ще не продану.
І тоді, нарешті, станем
Вільні між народами."

"Заблукані в глухім чортополосі,
З похмілля так і не збагнули суть:
Що то ж не ми йдемо,
сліпі та босі,
А нас ведуть."

"А ми пієм гучно:
«Ще не вмерла…»
І собі доводим
таки ж ні!"

"А ми - у багні
стоїмо незалежні…
Від розуму."

"І якось ми,
стужившись по домівці,
Повернемось,
і нам розкаже гід,
Що тут колись
жили, пак, українці...
– А є хоч слід?
– Та от... схолов і слід."
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації