Вхід | Реєстрація

Відкриття кінотеатрів: що можна подивитися у Полтаві

Відкриття кінотеатрів: що можна подивитися у Полтаві

З 2 липня в Україні планується відкриття кінотеатрів, але з наповненістю залів не більше 50 відсотків.

Мережа Wizoria, кінотеатри якої є в Полтаві і Миргороді, на своєму сайті оприлюднила фільми та мультфільми, які полтавці зможуть побачити після їх відкриття. Це “Галас Джунглів”, “Убивство з листівками”, “Місія неможлива: Фолаут”, “Як приборкати дракона 3. Прихований світ”, “Мій шпигун”, “Джентельмени”, “Захар Беркут”, “Погані хлопці назавжди”. Також на сайті вже є анонси на прем’єри з 9 та 16 липня, 13 та 20 серпня.

Як пишуь «Новини Полтавщини», у кінотеатрі Multiplex в Полтаві з 2 липня демонструватимуть такі фільми та мульфільми, як “Погані хлопці назавжди”, “Галас джунглів”, “Темний лицар повертається”, “Чемпіони” ,”Убивства з листівками”, “Втечі з Преторії”, “Побачення у Вегасі”, “Черкаси”, “Людина-невидимка”, “Прокляття”, “Паразити”, “Мій шпигун”, “Форсаж: Гоббс та Шоу”, “Людина-павук: далеко від дому”, “Монстри на канікулах 3”, “Як приборкати дракона 3. Прихований світ”, “Вартові Галактики 2”, “Пірати Карибського моря: Помста Салазара”.

Квитки на стрічки вже у продажу.

На сайті Multiplex оприлюднили правила, яких варто дотримуватись, відвідуючи кінотеатр:

  • Тримай дистанцію у 1,5 метри між своєю родиною (парою) та іншими відвідувачами у фойє кінотеатру.
  • Носи маску у фойє кінотеатру та у вбиральні. У залі маску можеш зняти, бо ми так й не придумали, як їсти наш смачнючий попкорн через неї.
  • Глядацьких місць у кінозалі тепер вдвічі менше. Сусіди, що гучно хрумкали попкорном, тепер робитимуть це на відстані одного крісла від тебе
  • Кінуючи сім’єю із двох, трьох або чотирьох людей – сідайте поруч у кінозалі, але витримуйте дистанцію в одне крісло від інших гостей. 
  • На місцях категорії superlux витримувати дистанцію в одне крісло не потрібно
  • Ручкатися заборонено. По можливості, втримуйся від рукостискань, тісних обіймів та поцілунків у фойє кінотеатру. Навіть якщо давно не бачилися або ну дуже кортить. 
  • Залишайся вдома, якщо почуваєшся зле й не переймайся за придбані квитки. Їх можна легко повернути через сайт або мобільний додаток.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації