Вхід | Реєстрація

У Гребінці комісія виявила у закладах порушення карантинних вимог

У Гребінці комісія виявила у закладах порушення карантинних вимог

Учора відбулися три комісійні перевірки суб’єктів господарювання міста Гребінки. Перевірили заклад громадського харчування – кафе «Берізка», вул. Магістральна,102; магазин  реалізації продовольчих товарів «Гарячий хліб», вул. Ярослава Мудрого, 6 та Ветеринарну аптеку по вул. Магістральній, 94.

Фахівці Служби разом з представниками поліції, як завжди,  перевіряли дотримання суб’єктами господарювання міста протиепідемічних заходів, затверджених постановами Головного державного санітарного лікаря України.

У ході перевірок у магазині «Гарячий хліб» (ФОП Мокроусов С.Ю.), кафе «Берізка» (ФОП Качан Н.Я.) виявлені такі порушення:

  • відсутні ємності для використаних ЗІЗ;
  • відсутні інформаційні матеріали про небезпеку захворювання на коронавірусні хворобу ( COVID-19);
  • не дотримується соціальне дистанціювання;
  • відсутнє маркування на підлозі;
  • не проводиться температурний скринінг робітників.

Комісією оформлені довідки, надані пропозиції щодо негайного усунення недоліків. З працівниками перевірених об’єктів проведено роз’яснювальну роботу, розповсюджені пам’ятки.

Хорольське  районне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області спільно з працівниками національної поліції, продовжує рейдові комісійні перевірки, пов’язані з поширенням коронавірусної  хвороби.

Учора було проведено перевірки дотримання вимог постанов Головного санітарного лікаря України, щодо карантинних заходів на 12 об’єктах, а саме: торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, ДНЗ, закладах громадського харчування.

Порушення були виявлені на 2 об’єктах торгівлі. Серед недоліків – випадки порушення маскового режиму покупцями, не проводився температурний скринінг продавцям.

Операторам ринку дані пропозиції щодо забезпечення вимог Головного державного санітарного лікаря України на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції.

Фахівцями Кобеляцького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області, спільно із працівниками національної поліції, продовжуються перевірки об’єктів торгівлі та об’єктів з надання послуг населенню.

Так, учора перевірено магазини продовольчих та непродовольчих товарів, магазини автозапчастин, вуличні торгові точки продажу квасу. Під час рейдів  були виявлені незначні порушення, такі, як зберігання антисептиків у не визначених місцях, відсутні безконтактні термометри, антисептики знаходилися  у ємностях не практичних для застосування, відсутні розмежувальні розмітки.

Дані порушення усувалися негайно. Працівники були попереджені про персональну відповідальність за порушення вимог постанов Головного державного санітарного лікаря України. Робота з  даного  питання триває.


Автор: Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 липня 2020, 11:08 | Гребінка | Суспільство
1. Ltava / 7 липня 2020, 12:38
У члена комісії маска під носом і він перевіряє ))))) Одна показуха ))))
2. Чудо Юдо / 7 липня 2020, 22:45
Таки так :))))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації