Вхід | Реєстрація

Бійка на бутенківському переїзді: версія водія Мазди

Бійка на бутенківському переїзді: версія водія Мазди

Учора телеграм-канал "Х....вая Полтава" оприлюднив відео, зняте у Бутенках, на залізничному переїзді. У ролику автомобіль Мазда зупинився на зустрічній смузі і заважає проїхати вантажівці. Водій легковика підходить до фури, щось доводить далекобійнику, махаючи руками, а потім повертається у свій автомобіль.

Із вантажівки виходить кремезний чоловік, який хапається за склоочисник на Мазді і відриває його. Потім  починає битися з водієм іномарки. По черзі на нього нападають ще двоє чоловіків. Від лютої розправи власника іномарки врятувала жінка, яка відігнала авто від переїзду.

Після того, як на сайті та сторінках «ЕХО» у соціальних мережах з’явилося відео бійки, у редакцію звернувся користувач Evgeniy Golovchick. Він представився водієм Мазди і надав свою версію подій.

Друкуємо без змін:

«Гнал несколько авто с Германии и Польши своим ходом для растаможки и дальнейшего пользования/реализации в Украине. Дорога было хорошая, немного устал но терпимо, до дома оставалось 120 км. Стали в пробке, стояли минут 30. Домой хотелось жесть как, около года не видели ни друзей, ни родных. И эта блин пробка. Думал подъехать попросить пропустить, вежливо, честно. Сказал своей жене, отцу и брату, чтобы ехали за мной, мол мы же на родине, дома, тут все свои, поймут — пропустят. Подъехал, попросил. Ответ — маты, дерзость, грубость сигнал авто и угрозы. Я, как человек у которого есть честь и чувство достоинства, включил «аварийку» и подошёл к водителю фуры, ответил. Вспылил, однозначно. Не привык к такому отношению, не нормально это. Позже вернулся в авто, чтобы отъехать, потому что спорить бесполезно. Увидел, что из этой фуры, вышел мужчина и направлялся ко мне. Позже начал портить мое имущество, на которое я заработал. Естественно я вышел и хотел его оттолкнуть от авто, но он замахнулся металлической частью стеклоочистителя и его основой первый нанёс удар, на видео это тоже видно. Руку рассек, вопрос: за что? За вопрос? За ответ на грубость?

Позже подключился прохожий, бил из-за спины первого, атаковали вдвоём. Все это время водитель фуры сидел внутри и не выходил. Вылез только когда увидел, что я с двумя трудно справляюсь, и нанёс удар сзади. Позже подлетела толпа. Дальнейшее развитие событий, вернее завершение, видно на видео. Вывод один — толпа рулит, люди, как звери. Никого ни к чему не призываю и не настраиваю. Пишу своё мнение, у каждого оно разное. Итог: 12 швов на руке, оторванный стеклоочиститель, вмятина на двери, за которую теперь выставляют чек в 200$ минимум при минимальном ожидании месяц. Я знал, что люди агрессивные и злые, но не думал, что настолько. Хочу очень попросить тех, кто это читает: будьте человечнее и добрее, не «быкуйте» и если можете помочь — помогите, с вас не убудет. Спасибо за внимание, думаю, что мой опыт, возможно, ещё кому-то будет полезен».



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 липня 2020, 22:28 | Кобеляки | Суспільство


1. КАМаз / 7 липня 2020, 23:07
Ні брате бикував ти тут! І в тій країні звідки ти гнав авто, ти б по хлебалу не отримав, а отримав штраф у кільканадцять сотень єврів, а тут відбувся швами і невеличкою вмятиною. Подякуй богові, бичара ти!
2. Чудо Юдо / 8 липня 2020, 00:15
Бажаючі можуть прикупити майже головну героїню відео: Посилання на auto.ria.com :)
(не реклама! сарказм)

Змінено 08.07.2020, 00:15
3. Rety / 8 липня 2020, 09:55
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Оце пездун веселий))))) мало відхватив люлєй мудак
4. Borch / 8 липня 2020, 13:41
"Домой хотелось жесть как"
Всем домой хотелось. Водителю фуры, судя по происшествию, домой хотелось больше.
Когда нарушаешь не жди что не нарушат против тебя.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації