Вхід | Реєстрація

«Ворскла» мінімально поступилася «Динамо» у фіналі Кубку України

«Ворскла» мінімально поступилася «Динамо» у фіналі Кубку України

8 липня 2020 року, 21:30. Харків, ОСК «Металіст». Гра без глядачів. +17 градусів.

Фінал Кубка України сезону 2019/2020

«Динамо» (Київ) – «Ворскла» (Полтава) 1:1 (по пен. 8:7) 

Опис матчу від прес-служби ФК «Ворскла»: Після відносно легкої розвідки і поодиноких натяків на те що атакувального видовища найголовніша кубкова гра сезону позбавлена не буде, полтавці почали методично розгойдувати фланги киян. Одна з таких атак і завершилася тим, що на 11-й хвилині Руслан Степанюк, скориставшись подачею Кане, ногою вразив ворота Бущана з близької відстані – рахунок відкрито!

На 16-й хвилині Різник неймовірним чином потягнув удар Сироти під поперечку після подачі з кутового – просто браво, Дмитре! Через 20 хвилин несподіваним ударом з дальньої дистанції перевірив пильність Бущана Скляр – був шанс.

І ще один сейв від Різника: тепер уже в ближньому бою, коли свого опонента втратив Якубу, дозволивши Вербічу пробити практично впритул. Словенець свого досяг уже за кілька хвилин. Прийнявши м’яч уже в карній зоні, динамівець розвернувся і вразив полтавську «рамку» - 1:1.

Небезпечним був і удар після виходу по центру воріт все того ж Вербіча на 39-й хвилині гри. Різник парирував кулю на кутовий.

Початок другого тайму позначився активністю Кане. Зокрема, на 51-й хвилині, відібравши м’яч, та пройшовши до воріт, Ібрахім віддав чудовий пас на хід Кулачу, який виходив сам-на-сам із кіпером, та Влад трішки не дотягнувся до м’яча.

На 55-й хвилині зненацька, перехопивши м’яч, потужним ударом з-за меж штрафного відзначився Цитаїшвілі – на щастя, повз праву стійку. «Ворскла» відповіла блискавичним випадом Степанюка, який подав на Кулача – Бущан випередив влада на долю секунди, вийшовши із воріт. На 62-й хвилині після того, як Шепелєв увірвався до штрафного, вже лежачи на газоні, ногою відбив м’яч Різник. Чомусь промовчала арбітриня гри, коли вихід Пуцліна на ворота поштовхом у спину намагалися зупинити динамівці. На 70-й хвилині двоє динамівців забралися в офсайд, тому гол, який кияни буквально занесли у ворота «біло-зелених», відмінили навіть без перегляду VAR.

Вербіч мчить на ворота на 84-ій – Різник фіксує м’яч у руках.

На останній хвилині гри ледь не увігнав м’яча у дальній кут Опанасенко.

Справа дійшла до гри в двох екстратаймах. На 95-й хвилині масована атака ворсклян мала б завершуватися голом, та Пердута з Шехічем почергово не зуміли пробити мур з оборонців «Динамо» навпроти воріт.

108-а хвилина і вже Шехіч у воротарському: розвернувся, навіть зробив спробу пробити – та все одно положення поза грою.

Все дійшло до довжелезної футбольної лотереї, де з рахунком 9:8 перемогу святкували динамівці.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 липня 2020, 07:43 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації