Вхід | Реєстрація

Кобеляцьким поліцейським подарували кросовер

Кобеляцьким поліцейським подарували кросовер

Новим автомобілем користуватиметься слідчо-оперативна група.

Минулої п’ятниці в Полтаві, біля каплиці Святого Архистратига Михаїла, відбулися урочистості з нагоди п’ятої річниці створення Національної поліції України, повідомляє Полтавська обласна рада.

Під час урочистих заходів голова обласної ради Олександр Біленький та голова облдержадміністрації Олег Синєгубов передали вісім поліцейських автомобілів правоохоронцям області.

Шість кросоверів‑позашляховиків «Рено Дастер» були придбані за кошти обласного бюджету в рамках заходів обласної Комплексної програми щодо забезпечення законності, правопорядку, охорони прав і законних інтересів громадян та оборонної роботи на 2016–2020 роки. Ці автомобілі отримали територіальні управління Національної поліції в Гадячі, Карлівці, Кобеляках, Лохвиці, Кременчуці та Пирятині.

Ще два кросовери «Міцубіші Аутлендер» закупили за державні кошти. Їх передали черговій частині обласного управління поліції та батальйону поліції особливого призначення.

Із 6 липня новенький «Рено Дастер» уже заступив на чергування в Кобеляцькому відділі поліції. Його використовують для виїздів слідчо-оперативної групи.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 липня 2020, 19:23 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації