Вхід | Реєстрація

Для досягнення мети потрібні талант, наполегливість і UA Acoustics

Для досягнення мети потрібні талант, наполегливість і UA Acoustics

У своєму житті більшість людей фактично не замислюються над тим, як твориться музичне мистецтво і стільки дійових осіб бере у цьому процесі участь. Адже для когось слово "акустика" означає звук, що уловлює вухо, а для іншого це справжня наука. Такі люди знають усе про звуковий потік і як правильно його скерувати. І для цього використовують спеціальні акустичні матеріали, такі як поролон, панелі, звукопоглинаючі плити, екрани й ширми, які замовляють на офіційному сайті інтернет-магазину UA Acoustics за посиланням https://ua-acoustics.com.ua/. За допомогою таких матеріалів відбувається корекція акустики, будь-то концертний зал, офіс чи студія звукозапису.

 

Із комірчини — на сцену

У далеких 90-х роках минулого століття Сергій Чиграков виконав пісню "Вічна молодість". Композиція розпочиналася з таких рядків "в каморке, что за актовым залом, репетировал школьный ансамбль".

Точно не відомо, чи музикант описував власне сходження в музиці, та для тисяч хлопчаків і дівчат, які тренувалися в гаражах, підвалах чи підсобних приміщеннях, цей трек став справжнім гімном. Адже основна маса найвідоміших виконавців і гуртів вийшла саме з комірчин, що знаходилися за актовим залом.

Гурт, про який зараз піде мова, теж зародився саме за таким сценарієм. Щоправда, його учасники спершу тренувалися в невеликому приміщенні, що залишилося в спадок від дитячого садочка, а вже згодом перейшли в комірчину Будинку культури. Сьогодні кожен учасник цього гурту по праву вважається талановитим музикантом, вони не полишають музику за жодних обставин, і радують своїх шанувальників новими композиціями, записаними у власній студії.

 

Від визнання публіки до студії звукозапису

А починалося все досить стандартно. Наприкінці 90-х четверо шкільних приятелів захоплювалися вітчизняними і закордонними рок-гуртами, грали на музичних інструментах і мріяли підкорити сцену. У них, як і в їх кумирів, були акустична й бас-гітара, барабани та губна гармошка. Хтось із хлопців опановував гру на музичному інструменті разом із викладачами в музичній школі, хтось уперто грав самостійно, заучивши спершу кілька акордів. Їх бажання грати було настільки великим, що за кілька років гурт брав участь на всеукраїнських та обласних конкурсах, на кшталт "Червона рута", "Мазепа Фест" і так далі. У своєму містечку вони були справжніми зірками.

Та музикантам, як і їх шанувальникам, хотілося слухати пісні на касетах та компакт-дисках, а значить потрібно було шукати студію звукозапису.

Завдяки дружнім зв’язкам із керівництвом закладів культури, необхідне обладнання вдалося зібрати. Але ж для запису потрібне було й приміщення із відповідною акустикою. І музиканти почали переобладнувати свою будівлю для репетицій. Для цього хлопці роз’єднали кімнату на дві частини, щоб зробити студійну будку і власне місце для музикантів. Стіни і стелю обшили поролоном і матрацами. Поверх усе оббили тканиною, що слугувала завісою на сцені. Власноруч виготовили екрани. Вийшло досить непогано. І вже через кілька тижнів їх піснями та музикою насолоджувалися друзі й знайомі.

Сьогодні кожен учасник гурту займається власною справою, але всіх їх, як і 20 років тому, об’єднує музика і нові композиції. Їх музиканти записують уже в іншій студії, яку вдалося створити з допомогою

інтернет-магазину UA Acoustics. Усі акустичні матеріали, дифузори, екрани та підставки під акустику гурт придбав саме в цій компанії. Музиканти допомагають іншим виконавцям та записують їх на своїй студії.

До речі, у назві гурту теж є слово "аcoustics".

Ось так твориться музичне мистецтво в нашому місті. Як бачите, для досягнення мети потрібні талант, наполегливість і UA Acoustics.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації