Вхід | Реєстрація

Браконьєри наловили на кримінал

Браконьєри наловили на кримінал

За повідомленням прес-служби Кобеляцького відділу поліції, минулого тижня місцеві правоохоронці зареєстрували черговий факт незаконного вилову риби.

9 липня кобеляцькі поліцейські отримали повідомлення від екологічного інспектора навколишнього природного середовища про те, що двоє невідомих чоловіків займаються незаконним рибним промислом. Інспектор помітив браконьєрів на території регіонального ландшафтного парку «Нижньоворсклянський», поблизу острову Вишняки.

Виїхавши на місце події, правоохоронці встановили, що двоє мешканців Світлогірського, 51-го та 59-ти років, ловили рибу сітками.

Поліцейські провели огляд їх моторного човна та вилучили свіжо виловлену рибу загальною вагою близько 51 кілограма і риболовні сітки. Сума завданих збитків встановлюється.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального проступку, передбаченого частиною 1 статті 249 ККУ «Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом, якщо воно заподіяло істотну шкоду, — карається штрафом від 100 до 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до 3 років». Працівники відділу поліції проводять подальшу перевірку.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 липня 2020, 09:10 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації