Вхід | Реєстрація

Спека і посуха: докладний прогноз на серпень

Спека і посуха: докладний прогноз на серпень

Детальний прогноз на останній місяць літа дав народний синоптик Леонід Горбань.

Як зазначає синоптик, останні дні липня будуть дощовими, але дуже теплими, температура встановиться на рівні +27...+29 градусів. Така погода збережеться і на початку серпня.

«2 серпня очікуються невеликі дощі на сході і півдні України, після настане суха і спекотна погода. До 11 серпня температура буде коливатися в межах від 26 до 33 градусів тепла вдень та +18...+20 вночі», — каже синоптик.

У середині місяця знову пройде невеликий дощ, і з 20-х чисел серпня в Україні настане довгоочікувана прохолода, зазначає Горбань.

«Уже з 23 серпня температура знизиться до +20...+22 градусів вдень, а вночі до +12...+13. На півдні буде трохи тепліше — до +25 вдень, та +16...+18 вночі. У останні дні місяця температура повітря знизиться ще на пару градусів», — стверджує синоптик.

У порівнянні з липнем, серпень дійсно буде не багатий на дощі, прогнозує Горбань. За його даними, за місяць по Україні випаде до 22 мм опадів в залежності від регіону, у порівнянні з 55 мм у другому місяці літа.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 липня 2020, 10:46 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації