Вхід | Реєстрація

Хто такий «Максим Плохой» – чоловік що захопив автобус у Луцьку

Хто такий «Максим Плохой» – чоловік що захопив автобус у Луцьку

Телефонний дзвінок із повідомленням про захоплення автобуса поліція Луцька отримала о 9:25 ранку. В пасажирському автобусі «Берестечко-Красилівка», захопленому чоловіком, знаходились близько 20 людей. За словами начальника ГУ Нацполіції у Волинській області Юрія Крошка, частину пасажирів автобусу ідентифікували. Їхні мобільні телефони не відповідають.

Чоловік, який назвав себе «Максим Плохой», заявляє, що незадоволений загалом ладом у країні. Головним терористом називає державу. Одна з головних його вимог — щоб ряд українських високопосадовців публічно назвали себе терористами в законі.

Як пише «Слідство.Інфо», чоловіка, який захопив автобус із пасажирами в центрі Луцька, звати Максим Кривош. Йому 44 роки, він проживає в Луцьку. Народився чоловік у листопаді 1975 року в селищі Гай Оренбузької області (Росія).

У 2015 році Кривош зареєстрував торговельний знак з підписом «Я могу». Такий же знак зображено й на книжці «Философия преступника» авторства начебто Максима Плохого, а також на футболці, в яку на фото в соцмережі «Вконтакте» вдягнений «Плохой». Зазначимо, що у своєму акаунті в твітері, де користувач Максим Плохой опублікував список своїх вимог, він також підписав себе автором цієї книги.

Відповідно до документу, який є у розпорядженні «Слідства.Інфо», у листопаді 2005 року Максима Кривоша засудили до 8,5 років за ґратами з конфіскацією майна. Статті, за якими Кривош отримав покарання, стосуються незаконних зберігання та поводження зі зброєю, а також бандитизму та вимагання, що завдало майнової шкоди в особливо великих розмірах, або було вчинене організованою групою.

Схоже про себе розповідає й «Максим Плохой» у своїй книзі. За його словами, у 2006 році його звинуватили у бандитизмі, незаконному зберіганні зброї та самовільному присвоєнню владних повноважень чи посадового звання. Як розповідав Плохой у своїй книжці, він використовував уніформу спецпідрозділу «Беркут». Покарання він начебто відбував у Сокальській виправній колонії. До того, відповідно до книжки, також перебував за гратами — у 18 років його засудили до шести років за ґратами.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 липня 2020, 15:48 | Полтавщина | Цікаве
1. Седой / 22 липня 2020, 14:06
Надо беречь людей! Чуть со смеху не умер, созерцая видео задержания :)))))))))))))))
2. orakul / 22 липня 2020, 18:03
Канєшно хреновенько спрацювали. Наче ж таки президент у нас професійний артист. А постановка хреновенька, для лохів. Може то його Аваков подставив? Він же режисер і виконавець. Але для пришелепків згодиться. Вони й не поняли, що Зеленьский з Аваковим тупо заробляють на рекламі кіна. Посилання на www.bbc.com
3. Седой / 23 липня 2020, 17:51
такое кино никто не купит, кiна не буде
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації