Вхід | Реєстрація

Робота в Польщі без посередників: вакансії для чоловіків

Робота в Польщі без посередників: вакансії для чоловіків

Сьогодні робота за кордоном стала значно доступнішою для українців, ніж кілька років тому. Робота в Польщі вакансії цікаві чоловікам, жінкам, сімейним парам, молоді студентського віку. Працевлаштування в цій країні – це не лише можливість покращити свій добробут, це шанс відвідати Європу, вивчити нову мову, познайомитися з культурою інших народів світу. Безкоштовні вакансії, відгуки, іншу цікаву інформацію про роботу в Польщі шукайте на сайті компанії «Робота за кордоном від Андрія Марисюка» https://andriym.com/vacancies/poland.

Особливості роботи в Польщі

Візовий режим спростив перебування в країнах Євросоюзу чоловіків і жінок з України. Вакансії на роботу за кордоном дозволяють влаштуватися офіційно і нелегально. Останнє не гарантує соціального захисту, своєчасних виплат та інших переваг, які забезпечує офіційна форма. Легальна праця передбачає наявність дозволу на роботу. Позитивним аспектом перебування українців у Польщі є можливість перші півроку працювати без такого документа. Взагалі офіційне перебування передбачає два варіанти оформлення на працю:

  1. Національна робоча віза. Документи на робітника подає підприємець, який бажає його прийняти.
  2. Дозвіл на роботу та перебування в країні за типовою процедурою. Документи повинен надати робітник не пізніше останнього дня знаходження в Польщі.

Перевагу має перший варіант і шукачів більше приваблює договір з роботодавцем без посередників. Робота може бути двох типів: тимчасова і постійна. Перший тип – це сезонна робота, протягом 6-9 місяців.

Безкоштовні вакансії на роботу в Польщі на постійній основі пропонуються тим робітникам, які останні п’ять років співпрацювали з конкретною компанією і хочуть продовжити взаємодію. Є багато можливостей знайти пропозиції від прямих роботодавців, які охоче приймають чоловіків, жінок, сімейні пари. Вакансії на роботу в Польщі без посередників можна знайти на офіційних польських сайтах та в компанії Марисюка.

Робота в Польщі для чоловіків

Країна має багато цікавих пропозицій для людей без досвіду та кваліфікованим працівникам. Так, польські підприємці шукають водіїв-далекобійників з гарною зарплатою, будівельників різних напрямів. Достатнім попитом користується робота в Польщі зварювальником. Це важка праця для чоловіків з досвідом і знанням особливостей спеціальності.

Щоб працювати на такій посаді необхідно мати відповідні документи. Компанія Марисюка пропонує ознайомитись з доступними вакансіями за посиланням https://andriym.com/vacancies/poland/welder.

Робота на польських підприємствах контролюється нормами охорони праці, жорстке ставлення до техніки безпеки. За порушення накладаються штрафи. Легальна робота зварювальником передбачає:

  • 8-10 годинні зміни;
  • 5 денний тиждень (деякі підприємства встановлюють 6 денний тиждень, субота оплачується окремо);
  • оплата погодинна (12-20 злотих).

Заробітна плата і умови проживання залежать від міста і підприємства. Так, на машинобудівних заводах, корабельних компаніях (Гданськ, Гдиня), на великих будівництвах робота зварником в Польщі вважається більш престижною, ніж на невеликих підприємствах. Тут можуть пропонувати деякі бонуси: безкоштовне харчування, проживання, проїзд, грошові доплати тощо. Працевлаштування чоловіків в Польщі можливо і за іншими напрямами.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 липня 2020, 13:12 | Полтавщина | Суспільство
1. Eroraya / 29 липня 2020, 12:13
Робота зварювальником і в Україні гарно оплачується, не треба нікуди їхати)

Змінено 29.07.2020, 12:13
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації