Вхід | Реєстрація

«Полтавський терорист»: хто такий

«Полтавський терорист»: хто такий

Зловмисником, який узяв у заручники поліцейського і погрожував підірвати гранату у Полтаві, виявився 32-річний раніше судимий місцевий житель Роман Скрипник.

Головний спеціаліст відділу комунікації поліції Полтавської області Поліна Ларіна у коментарі "Українській правді" розповіла, що особу, яка захопила у заручники поліцейського, встановлено, це 32-річний місцевий мешканець, раніше судимий за майнові та наркозлочини.

А за словами заступника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, Скрипник був судимий за дрібну крадіжку у 2007 році (отримав штраф 510 грн.), крадіжку і шахрайство у 2008 році (обмеження свободи на 2 роки), виготовлення або зберігання наркотиків у 2014 році (обмеження свободи на 3 роки).

У лютому 2015-го Романа Скрипника призвали на військову службу. На початку 2016 року він вийшов в запас.

Наразі неофіційні джерела повідомляють, що Романа Скрипника затримали у Київській області. Нібито, до нього застосували силу та відібрали гранату. Поки у поліції та інших силових структурах цю інформацію не підтверджують.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 липня 2020, 15:24 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації