Вхід | Реєстрація

Три місяці листування замість ремонту дороги

Три місяці листування замість ремонту дороги

На початку травня в нашій газеті вийшла у світ публікація під назвою «Дороги в Красному обіцяють відремонтувати» (№19 (867) від 7 травня 2020 року). У ній мова йшла про те, що турецька фірма «Онур», котра будує автомагістраль Н-31, одночасно руйнуючи своєю технікою міські та сільські дороги, має провести їх ремонт. Із того часу минуло два з половиною місяці. Але обіцяного ремонту так ніхто і не зробив.

Про те, що існує угода про ремонт доріг на території Красненської сільської ради, редакцію повідомляла сільський голова Анна Зайченко. За її словами, представники турецької фірми мали відремонтувати зруйнований відрізок автодороги до села Гайове та зробити ремонт двох вулиць у селі Красне.

Почекавши майже три місяці, а розмова з Анною Іванівною відбулася 7 травня, ми знову зателефонували до сільського голови. Вона повідомила, що ще в минулому році між сільською радою та фірмою «Онур» був заключений такий собі меморандум про співпрацю. Згідно з ним, шляховики мали провести певний обсяг ремонтних робіт на території Красного та інших сіл. У минулому році ніхто нічого так і не зробив.
У році 2020‑му із обіцяного ще в травні ремонту доріг красняни дочекалися лише кількох куп асфальтного зрізу, висипаного на обочині однієї із сільських вулиць. Анна Зайченко підтвердила, що ні в травні, ні в червні шляховики до ремонту проїжджого покриття в Красному та в Гайовому так і не приступили. Анна Іванівна уточнила:

— Поки що триває листування. І лунають обіцянки з дня на день почати. Щоправда, у Грицаївці невеликий обсяг робіт із ремонту місцевої дороги шляховики виконали. Нам же поки що лише привезли асфальтний зріз. Сьогодні, 20 липня, мали привезти 14 тонн асфальту і почати ямковий ремонт. Але не почали. Напевне, доведеться звертатися до найвищого керівництва фірми. Тому що підлеглі лише обіцянками «годують».

Навіть якби 20 липня шляховики привезли і уклали 14 тонн асфальту, то цього явно мало для нормального ямкового ремонту двох вулиць. На капітальний ремонт зруйнованого дорожнього покриття красняни, швидше за все, вже й не сподіваються.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 липня 2020, 16:58 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації