Вхід | Реєстрація

На вулицю Центральна потрібно близько 15 мільйонів

На вулицю Центральна потрібно близько 15 мільйонів

Селищна рада не зможе за власні кошти відремонтувати дорогу.

14 липня на онлайн-платформі Прозорро виконавчий комітет Новосанжарської селищної ради оголосив про укладення договору з філією ДП «Укрдержбудекспертиза» в Полтавській області.

Згідно з документацією, за 37 752 гривні фахівці держпідприємства мають провести експертизу проекту будівництва під назвою «Капітальний ремонт з відновлення покриття проїзної частини вул. Центральна на ділянці від вул. Незалежності до межі населеного пункту в смт. Нові Санжари».

Як пояснив редакції заступник селищного голови Валентин Івашина, селищна раду в цьому році замовила робочий проект із капремонту дорожнього покриття по вулиці Центральна. Після проведення експертизи проект може розглядатися при фінансуванні з держбюджету,   так як вартість робіт становить близько 15 мільйонів гривень. Якщо селищна рада отримає державне співфінансування, то за вказану суму відремонтують дорожнє полотно від знаку «Нові Санжари» зі сторони М-22 до перехрестя з вулицею Центральна.

— Дорога, про яку йде мова, є частиною автошляху загального користування місцевого значення (Т1734 Решетилівка — Нові Санжари — Нехвороща — ред.), що належить Агентству місцевих доріг у Полтавській області. Та відрізок від знаку до вулиці Центральної знаходиться на балансі селища, далі в сторону Руденківки — на балансі Агентства. А ділянка від знаку «Нові Санжари» до автошляху М-22 Полтава — Олександрія взагалі не має власника. У Агентстві вона не числиться. Востаннє селищна рада забезпечила на цій ділянці проїзну можливість.

Відремонтувати частину дороги в межах в’їзду в селище до вулиці Центральна можна лише при співфінансуванні. Та поки що в селищної ради немає фінансових домовленостей.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 липня 2020, 19:01 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації