Вхід | Реєстрація

Теплотрасу в Новосанжарській лікарні ремонтуватиме полтавська фірма

Теплотрасу в Новосанжарській лікарні ремонтуватиме полтавська фірма

20 липня медики повідомили про намір укласти договір із ТОВ «НВП «ТЕРМОТЕХ» на ремонт системи теплопостачання.

Нагадаємо, що 29 травня Новосанжарська центральна районна лікарня оголосила тендер на капітальний ремонт системи теплопостачання будівель медичної установи, вартістю 2 315 893 гривні. За інформацією головного лікаря ЦРЛ Ольги Гирі, за ці кошти підрядна організація має відремонтувати теплотрасу, що з’єднує котельню, п’ятиповерхівку й інші будівлі лікарні. Протяжність теплотраси становить близько 180 метрів. Вона експлуатується із 1989 року. Більш ніж за 30 років вона не ремонтувалася. У результаті, на теплотрасі постійно стаються пориви. Якщо терміново не провести капітальний ремонт, то наступний опалювальний сезон для лікарні може опинитися під загрозою.

Проект і експертизу районна лікарня виготовила в 2019‑му за власні кошти, а ремонтні роботи профінансують з державного бюджету.

Загалом заявки на участь у аукціоні подали три полтавські фірми: товариство з обмеженою відповідальністю «НВП «Термотех», мале приватне будівельно-ремонтне підприємство «Сула» та товариство «НВП «Агрогазсервіс». Перше товариство запропонувало відремонтувати систему теплопостачання за 2 092 487,92 гривні, друге — за 2 109 386,12, третє — за 2 249 426,40. У результаті аукціону ТОВ «НВП «Термотех» понизило вартість робіт до 2 028 000,00 і стало переможцем тендеру.

20 липня Новосанжарська райлікарня повідомила про намір укласти договір із ТОВ «НВП «Термотех». Якщо в інших учасників аукціону не виникне зауважень, то саме ця полтавська фірма і відремонтує теплотрасу в лікарні.

21 липня Ольга Гиря повідомила редакцію, що Кабмін виділив на реконструкцію системи теплопостачання в лікарні 2 369 532 гривні.

Користуючись нагодою, головний лікар подякувала за допомогу народному депутату Костянтину Касаю і керівникам   адміністрації та районної ради.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 липня 2020, 09:11 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації