Вхід | Реєстрація

«Лідер» привіз кубки зі Скадовська

«Лідер» привіз кубки зі Скадовська

Вихованки Кобеляцької дитячо-юнацької спортивної школи вдало виступили в турнірі всеукраїнського масштабу.

Із 13 по 18 липня в Скадовську відбулися традиційні змагання з футболу на кубок «Золотий колос України». Турнір проводять працівники всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос». Учасниками змагань стали дівочі команди двох вікових груп: 2005–2006 та 2007–2008 років народження.
Кобеляцьку ДЮСШ представляли два дівочі колективи, які тренують Руслан Сабіров та Володимир Савченко.

Як розповів директор Кобеляцької ДЮСШ та коач футболісток Руслан Сабіров, ігри між командами проходили за коловою системою.

— Усього в турнірі, де виступали дівчата 2005–2006 років народження, заявилося сім команд, — говорить тренер. Першу гру кобеляцький «Лідер» провів проти луганської «Кобри».

Перша гра — і перша абсолютна перемога кобелячанок із рахунком 6:0. Наступний матч «лідерки» зіграли з херсонською «Славією». І знову розгромили суперниць, не давши їм жодного шансу хоча б «розмочити» рахунок, — 10:0. У третьому поєдинку вихованкам Сабірова і Савченка протистояли «Багіри» з Лиману Донецької області. Та грізна назва не допомогла суперницям зламати гру кобелячанок. Наші дівчата забили чотири голи у ворота представниць Донецької області, які натомість не відповіли жодним.

Далі була перемога над командою «Ружин» з Житомирської області (5:1). Після чого кобеляцькі футболістки здолали господарів поля, скадовський «Спартак» — 3:0. Останню гру дівчата теж завершили виграшем. Цього разу їм поступилися 1:0 суперниці з Харківської області, команда «Фортуна».

У результаті, вихованки Кобеляцької ДЮСШ виграли всі поєдинки та набрали максимум — 18 очок. Наші спортсменки стали беззаперечними чемпіонами футбольних змагань на кубок «Золотий колос України». Переможниць нагородили кубком, грамотами і медалями. Молодші кобеляцькі спортсменки 2007–2008 років народження посіли третє місце і також отримали Кубок, медалі й грамоти центральної ради «Колос».


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 липня 2020, 09:13 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації