Вхід | Реєстрація

Під Пирятином на ходу розстріляли «Мерседес» - водій загинув

Під Пирятином на ходу розстріляли «Мерседес» - водій загинув

Сьогодні, 29 липня, близько 16-ї години, на автодорозі Київ-Харків, поблизу міста Пирятин, виявлено автомобіль «Mercedes-Benz S-Class». В салоні авто виявлено тіло чоловіка. За попередніми даними, загиблий - житель Донецької області, 1985 року народження.

На місці події працює слідчо-оперативна група.

Обставини встановлюються.

За попередніми даними, загиблий — 35-річний житель Донецької області. Про це повідомили в прес-службі поліції області.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 липня 2020, 21:50 | Пирятин | Кримінал
1. Fed654Frumos / 29 липня 2020, 22:26
Уроди,такого 350-го ’’мєріна’’ понівечили.
2. Ltava / 30 липня 2020, 20:58
Вчорашнє «вбивство» на дорозі Київ-Харків, де як повідомлялося розстріляли відомого в злочинному світі людини, виявилося спецоперацією Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіціі. Завдяки інсценування вбивства вдалося затримати і організатора, і замовника злочину - кримінального авторитета.

Як повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Нацполіціі, правоохоронцям запобігли замовному вбивству громадянина України, жителя Донецької області, відомого в злочинному світі - його «замовив» кримінальний авторитет, який обіцяв 50 тис доларів за вчинення злочину.

«Вчора, 29 липня, близько 16-ї години на автодорозі Київ-Харків неподалік від міста Пирятин був інсценований розстріл людини в салоні автомобіля" Mercedes-Benz S-Class ". Інформація була широко поширена в ЗМІ і використана як доказ для замовника злочину », повідомляє Нацполіція. Сьогодні ж поліцейські за підтримки спецпідрозділу затримали організатора вбивства «на гарячому» під час передачі 25 тисяч доларів. Затриманий - 45-річний житель Київської області з кримінальним минулим.

Тільки що правоохоронці успішно завершили оперативні заходи. Замовника затримали. Розслідується справа по ч. 1 ст. 14, п. 11, п. 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство).Посилання на petrimazepa.com Посилання на poltava.to

Змінено 30.07.2020, 21:02
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації