Вхід | Реєстрація

Для Орлицької амбулаторії придбають новий автомобіль

Для Орлицької амбулаторії придбають новий автомобіль

Транспортний засіб куплять за кошти субвенції, що передбачає оснащення амбулаторій загальної практики сімейної медицини.

24 липня Департамент будівництва, містобудування, архітектури та житлово‑комунального господарства Полтавської облдержадміністрації оголосив 12 тендерів на купівлю Службового автотранспорту для медичних працівників амбулаторій. Вартість кожного авто не повинна перевищувати 498 500 гривень.
Зокрема, службові автомобілі мають придбати для медиків у село Омельник Кременчуцького району, Токарі Лохвицького району, Сари Гадяцького району, Чевельча Оржицького району, Зубівка Миргородського району, Більськ Котелевського району, Нова Аврамівка Хорольського району, Орлик Кобеляцького району, селищ Градизьк Глобинського району, Диканька, Козельщина і Велика Багачка.

Згідно з технічними вимогами, автомобіль повинен бути виготовлений не раніше цього року, мати тип кузова — універсал, обладнаний не більше 8 місцями (не включаючи водія), бензиновим типом двигуна, об’ємом до 1600 кубиків, екологічні норми автомобільних викидів — не менше Євро 5, повним приводом 4х4, 6‑ступінчатою механічною коробкою передач, подушками безпеки, бортовим комп’ютером, кондиціонером та іншим.

За інформацією юриста Департаменту Ігоря Погорілого, характеристика транспортних засобів взята із рекомендаційного листа Міністерства охорони здоров’я, де вказані вимоги до автомобілів медиків у сільській місцевості. Транспортні засобі закуплять за кошти субвенції, що передбачає оснащення амбулаторій загальної практики сімейної медицини.

Головний лікар Кобеляцького центру первинної медико-санітарної допомоги Любов Коломієць розповіла, що подавали заявки на закупівлю автомобілів для медпрацівників Орлицької і Придніпрянської амбулаторій.

Відповідно до умов тендеру, строк подання тендерних пропозицій завершується 9 серпня. Наступного дня відбудеться аукціон із визначення переможця. Тому можна сподіватися, що за кілька місяців орлицькі медики отримають новий повнопривідний автомобіль.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 серпня 2020, 10:29 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації