Вхід | Реєстрація

Новосанжарська ОТГ у «двадцятці» кращих

Новосанжарська ОТГ у «двадцятці» кращих

Такий рейтинг оприлюднив центр економічних досліджень.

Минулого тижня в соціальній мережі Фейсбук представники фонду «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу» сформували черговий рейтинг інституційної спроможності і сталого розвитку малих та середніх громад країни. Цього разу вони проаналізували громади Полтавщини. Усього учасники проекту оцінили 71 громаду, що утворені на території Полтавської області. При формуванні рейтингу  враховується 40 критеріальних показників та відображається інвестиційна привабливість громад у 2020 році.

У дописі говориться:

«Шановні колеги! За результатами наданої інформації, фондом «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу» сформовано черговий рейтинг інституційної спроможності і сталого розвитку малих та середніх громад України.

На прохання наших підписників, цього року ми опублікуємо кращі двадцятки громад за регіонами на замовлення. Після цього буде опубліковано рейтинг найкращих 200 громад України. До вашої уваги 20 найкращих громад Полтавської області станом на 1 липня 2020 року.  Оцінено по області 71 громаду. Оцінено по Україні 1540 громад».

Згідно таблиці, найвищий рейтинг має Миргородська міська ОТГ. 14‑ту сходинку посідає Новосанжарська громада. Решетилівська ОТГ — на 16-му місці.

Для довідки. Фонд «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу», який об’єднав українських і європейських експертів, займається розробкою ефективної структури допомоги малим містам, селищам і територіальним громадам у ініціюванні, плануванні, реалізації проектів власної модернізації управління енергією і фінансами, енергозбереження, сталого розвитку, економії власних ресурсів.
Наразі до співпраці приєдналися близько 119 невеликих спільнот з усіх регіонів України.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 липня 2020, 15:35 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації