Вхід | Реєстрація

Дмитро Мороз знає англійську на 200 балів

Дмитро Мороз знає англійську на 200 балів
Дмитро Мороз

Учень Новосанжарської школи отримав максимум на зовнішньому незалежному оцінюванні з англійської мови.

Цьогорічна Основна сесія ЗНО тривала з 25 червня по 17 липня. У Полтавській області 8 випускників отримали максимальний бал із чотирьох предметів, таку інформацію повідомили в Департаменті освіти і науки облдержадміністрації.

У новині вказано, що вісім випускників закладів загальної середньої освіти отримали 200‑бальні оцінки за виконання завдань сертифікаційної роботи зовнішнього незалежного оцінювання.

Відмінні оцінки з математики отримали випускники Полтавського обласного наукового ліцею-інтернату ІІ-ІІІ ступенів при Кременчуцькому педагогічному коледжі Софія Мельник та Іван Добровольський (вчитель математики — Олена Жукова).

Максимальний результат з англійської мови — у Ольги Світличної, випускниці Полтавської гімназії №6 (учитель — Алла Лебедь), Дарії Мещерякової з Кременчуцького ліцею №17 «Вибір» (вчитель — Оксана Бондар), Дмитра Мороза з Новосанжарського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів (вчитель — Світлана Злобинець).

Найвищий результат з історії України показала Ярослава Окара, випускниця Наукового ліцею №3 Полтавської міської ради (вчитель — Оксана Каневська), із біології — Андрій Петренко, випускник Лубенської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 6 (вчитель — Тетяна Давиденко).

Випускниця Карлівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 Олександра Дубовик має двічі по 200 — з математики та біології (вчитель математики — Олена Гнаток, вчитель біології — Людмила Шевченко).

 

У цьому році Новосанжарська школа випустила 8 медалістів

Таку інформацію кореспондентам тижневика надав директор школи Микола Решетило.

Він розповів, що загалом повну середню освіту здобули 57 учнів, шестеро випускників отримали «золоті» медалі, а двоє — «срібні»:

— Дуже здібний випуск. Діти постійно ставали призерами і переможцями конкурсів та олімпіад різних рівнів. Тому й не дивно, що стільки випускників отримали відзнаки, а Діма Мороз здобув максимальний бал на ЗНО. Також хочу відмітити цьогорічного випускника Руслана Зимовця, який склав чотири іспити і з кожного набрав високі бали.

У телефонній розмові Дмитро Мороз повідомив, що, крім англійської мови, складав ЗНО із математики і української. Набрав 192 та 194 бали відповідно. Наразі ще не визначився, де продовжить навчання. Розглядав варіанти поїхати за кордон, та, швидше за все, вступатиме в український вуз. Стосовно англійської мови, то вивчав предмет за шкільною програмою з учителем Світланою Юріївною Злобинець, а останні кілька років ходив на додаткові заняття до Валентини Андріївни Мороз.

А от Руслан Зимовець на іспитах із ЗНО показав такі результати: фізика — 196 балів, математика — 198, англійська мова — 198, українська мова — 191.

Його мама Юлія Миколаївна говорить, що юнак бажає пов’язати своє життя з математикою:

— Поки що не можу сказати, у який вуз подаватимемо документи. Чекаємо на рейтинги. Хоча Руслан уже отримав запрошення з Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Зі слів Юлії Зимовець, її син з дитинства цікавиться математикою. Постійний переможець і призер районних та обласних олімпіад з фізики й математики. Зайняв перше місце на математичному конкурсі імені Михайла Остроградського.

— Руслан живе математикою. Йому подобається вирішувати різні задачі й рівняння. Любов до математики йому привила вчитель Наталія Інзик, а наставником і тренером став Олександр Десятун. Пам’ятаю, як Олександр Федорович був у захваті від того, що Руслан ще в 9 класі знайшов оригінальний спосіб доведення теореми. Син годинами передивляється відео математиків, які доводять різні теореми, сперечаються з наукових питань. А на іспиті Руслан просто не встиг дописати рівняння, тому й набрав 198 балів.

Англійською він теж добре володіє. Це видно по кількості отриманих на ЗНО балів. У 9 класі навіть виступав на всеукраїнському рівні олімпіади з англійської. Та це й не дивно, адже його бабуся — Заслужений учитель України з англійської мови, я теж викладаю цей предмет.

Ось такі талановиті й старанні учні цього року стали випускниками Новосанжарської школи.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації