Вхід | Реєстрація

Про газ і про Донбас

Про газ і про Донбас

Поговорили жителі села Єднання із представниками влади та газової служби під час найнуднішого в сучасній історії Кобеляччини перекриття автодороги. Точніше, саме перекриття автомобільного руху так і не відбулося. Швидше за все, не вистачило Гунжеля.

Газета «ЕХО» вже кілька разів повідомляла про те, що із вини турецької фірми «Онур» та Служби автомобільних доріг України жителі маленького села Єднання (Чкалове), що розташоване на території Підгорянської сільської ради, залишилися без газопостачання. Від газу їх «відрізали» працівники «Полтавагазу» після того, як онурівці розкопали підвідний газопровід на таку глибину, що труба зависла в повітрі на кількаметровій висоті.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 серпня 2020, 14:35 | Кобеляки | Суспільство
1. Fed654Frumos / 11 серпня 2020, 20:45
Не знаю,може я неправий в своїх дописах... Але...оте з ціпком наша влада?Яке повинне відстоювати наші права,за наші податки...?Господи,аби підняти покійного Слинька,то оті турки перділи б в газову трубу,а газ був би в трубах в Єднанні.

Змінено 12.08.2020, 07:07
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації