Вхід | Реєстрація

«Кіно під відкритим небом»

«Кіно під відкритим небом»

Кіно під відкритим небом — давно не новина для великих міст. Це чудова можливість разом із друзями, сім’єю відпочити на свіжому повітрі і переглянути цікавий фільм.

Ідея створення цього міні-проєкту в рідному містечку виникла давно, її запропонувала активна група дівчат на чолі з Лізою Карпенко, які вже мають досвід у подібних подіях, адже не раз збирали молодь на літературні читання, що проводяться просто неба.

Першочергово планували провести захід для вихованців Кобеляцького БДЮТ на початку серпня, але карантин продовжили до 31 серпня і подію довелось відкласти до завершення чи то до послаблення карантинних обмежень. Сподіваємось, що згодом це стане доброю традицією для будинку творчості та його вихованців.

Так як люди вже почули про «Кіно під відкритим небом» і загорілися цікавою подією, вирішили спробувати реалізувати нашу ідею на території міста. Почали шукати місце проведення… Були поради провести «кіно» на березі річки, на дискотеці чи в дворі багатоповерхівок, але ми шукали кращі і зручніші варіанти.

Локацією для перегляду фільму став Центральний парк. Треба віддати належне Кобеляцькій міській раді за швидку організацію і дозвіл проведення заходу на обраному місці. Дякуємо!

З технічної сторони допомогу надали Аня та Сергій Долгови (розважальний центр «Капітошка»). Спасибі!
Початок фільму оголосили на 20:30. Та вже о 20:00 вільного місця на галявині майже не було. За нашими підрахунками, прийшло понад 130 людей. Це і молодь, і підлітки, і сімейні пари, і поодинокі люди. Значить, ідея «зайшла»! За задумом організаторів, до перегляду запропонували комедію, щоб усім віковим категоріям було весело та цікаво. Гучні оплески та схвальні відгуки є тому підтвердженням.

Організатори події Єлизавета Карпенко та Олена Білаш висловлюють подяку усім, хто посприяв реалізації міні-проєкту «Кіно під відкритим небом» та сподіваються, що ця ініціатива буде підтримана і матиме свій розвиток у майбутньому. До нових зустрічей!


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 серпня 2020, 11:49 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації