Вхід | Реєстрація

Всі новобудови Львова

Всі новобудови Львова

Шукаєте собі нову квартиру чи потрібно зробити вигідну інвестицію в житло? Хочете придбати комерційні площі на території нових житлових комплексів для успішного ведення власного бізнесу? Тоді вам може знадобитися портал новобудов Вдома Онлайн, на якому представлена актуальна інформація про всі ЖК, що тільки-но зводяться у Львові або вже здані в експлуатацію та про всіх забудовників, які заслуговують на вашу довіру.

Зручність сервісу полягає в наявності деталізованих даних про стан будівництва, розташування та особливості проектів, ціни на квартири від безпосередніх девелоперів. Користуючись інформацією, яку ви знайдете на Вдома Онлайн, ви будете орієнтуватися на ринку сучасної нерухомості, отримувати необхідні дані про акційні пропозиції, бути в курсі ходу будівництва на об’єктах, що вас цікавлять.

Щоб знайти житло або комерційну нерухомість, використовуйте спеціальні фільтри, які дозволяють обрати:

  • компанію-забудовника;
  • район міста;
  • квартири, що пропонуються за акційними цінами.

 

Вигідні пропозиції квартир від забудовників

Перевагами придбання квартири від забудовників є наступні фактори:

  • нове житло можна купити недорого, якщо інвестувати в квартиру на стадії будівництва;
  • квартира має нові комунікації (водопровід, каналізацію, газопровід, електричну проводку та ін.), які тривалий час не потребуватимуть ремонту;
  • більшість забудовників пропонують квартири з автономною системою опалення, що дозволяє суттєво зекономити на сплаті комунальних послуг та підтримувати максимально комфортний мікроклімат вдома на протязі всього року;
  • є можливість вибрати компактну смарт-квартиру чи 2-х рівневі апартаменти з великою терасою в новобудові з власною інфраструктурою (дитячими і спортивними майданчиками, місцями для паркування транспортних засобів, магазинами, зонами відпочинку, дитячими садочками, початковими школами, фітнес-клубами або торгівельними центрами).

Ще потрібно відзначити, що житлові комплекси зводяться за сучасними перевіреними технологіями, з екологічних і високоякісних матеріалів, тому є надійними, міцними, довговічними, безпечними. Квартири зазвичай мають чорновий ремонт та готові до облаштування будь-якого інтер’єру.

 

Основні критерії вибору житла в новобудові

Які критерії потрібно враховувати, обираючи квартиру в новому ЖК? Експерти рекомендують звертати увагу на такі особливості:

  • район міста та розташування (наявність поблизу транспортної розв’язки, магазинів, закладів для навчання, лікарень, банків, інших важливих соціальних об’єктів);
  • надійність забудовника (наявність всіх документів, включно зі свідоцтвами, ліцензіями, правами власності на земельні ділянки);
  • планування квартири, первинні зручності, які надаються забудовником (засклені балкони, протипожежні та протизламні двері, енергоефективні вікна, лічильники, індивідуальна система опалення).

Цю інформацію завжди можна легко знайти на порталі Вдома Онлайн.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 серпня 2020, 12:11 | Полтавщина | Суспільство
1. alinapan / 24 січня 2021, 19:19
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації