Вхід | Реєстрація

Ціна на газ у вересні значно зросте

Ціна на газ у вересні значно зросте

Вереснева ціна на природний газ для побутових клієнтів ГК "Нафтогаз України" становитиме 4,7 грн/кубометр з ПДВ та без урахування вартості розподілу (доставки).

Про це повідомила пресслужба “Нафтогазу” у Facebook.

“Ті, хто купує газ за тарифом “Місячний”, тепер знатимуть вартість 1 куб. м. блакитного палива до того, як почнуть його споживати. У вересні він складатиме – 4,7 грн/куб.м. з ПДВ (без вартості розподілу)”, – йдеться у повідомленні.

Щодо тарифу “Річний” в перші тижні вересня річну ціну можна зафіксувати на рівні 4,73 грн/куб.м. з ПДВ (без вартості розподілу). При цьому з 16 по 30 вересня ціна тарифу складатиме 5,24 грн/куб.м.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 серпня 2020, 12:20 | Полтавщина | Суспільство
1. Dimon / 27 серпня 2020, 14:16
Знову починаються афери з газом.
2. yrec / 27 серпня 2020, 22:04
Вони зовсім злетіли з «котушок» сьогодні являється контролер, (без маски, ніби то карантину і нема! в магазин без маски не можна, контролеру можна???) починає на свій телефон фотографувати лічильник, на питання надати документи на дозвіл фотографувати в моїй власності без мого дозволу, отримую відповідь "то до начальства" Шановні газовики, стоять камери відео фіксації мого двору, є відео де контролер без маски, по якому праву ведеться фото фіксація без моєї згоди??? Що за бред? До речі, газом не користуюсь уже років три.
3. TanushaG / 28 серпня 2020, 13:04
Поки небуде масового супротиву та відмови сплачувати якусь міфічну транспортировку газу то нічого небуде і вправи на цих так званих дурників газовиків які постійно захищають своіх вельмож які то в Криму то в Франціях.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації