Вхід | Реєстрація

Бутенківські рятувальники отримали обладнання від колег із Канади

Бутенківські рятувальники отримали обладнання від колег із Канади

В лютому 2019 року Україну відвідали представники благодійної місії Firefighter Aid Ukraine на чолі з Kevin Royle. Їхньою метою на той час було визначити потреби рятувальних служб певних областей України з можливістю надати посильну допомогу пожежним-рятувальникам та місцевим пожежним командам України. А саме: Черкаської області, Полтавської області, Рівненської області, Дніпропетровської області, Одеської області, Івано-Франківської та Миколаївської областей.

Як пишуть на сторінці Facebook «Слово Бутенківської громади», у травні цього року контейнер з гуманітарною допомогою, яку люб'язно зібрали та відправили канадські рятувальники морським шляхом прибув до України, до Одеси. Загальна вага майна становила одинадцять тонн вісімсот шість кілограмів, орієнтовна вартість сто дев'яносто тисяч канадських доларів. Канадські друзі відправили пожежно-рятувальне обладнання, протипожежний одяг та спорядження для гірських рятувальників. Отриманням, розмитненням та розподіленням зазначеної гуманітарної допомоги займався Одеський Куб Ротарі. Враховуючи клопотання сільського голови Бутенківської громади Миколи Скрильника за підтримки голови громадської організації

«Ротарі Клубу «Кобеляки» Анатолія Таранушича, невелика частина цього гуманітарного вантажу призначалася і для Місцевої пожежної охорони Бутенківської сільської ради. 02 вересня в присутності пожежників Бутенківської громади спорядження та обладнання було передано головою громадської організації

«Ротарі Клубу «Кобеляки» Анатолієм Таранушичеи Сільському голові Миколі Скрильнику. Пожежники отримали чотири шоломи, чотири новеньких костюмів хімічного захисту, медичну дошку та сумку, спеціальні набори фіксації шиї, чотири комбенізони. Все обладнання вже роздано пожежним і готове до використання. Бутенківські пожежники дуже вдячні за надане спорядження канадським друзям та особисто Kevin Royle.


Автор: Віктор Попруга


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 вересня 2020, 13:12 | Кобеляки | Суспільство
1. Fed654Frumos / 3 вересня 2020, 14:59
При Союзі ми самі допомогали різним мавпам (і не тільки),а зараз самі опинилися на місці мавп...
2. orakul / 3 вересня 2020, 17:17
«Ротарі Клубу «Кобеляки» Анатолієм Таранушичеи"

Це все що треба знати лохторату. Але лохторат на те і лохторат, щоб його лохторатили. Одним словом пришелепки. Мавпи розумніші.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації