Вхід | Реєстрація

У Бутенках висадилися військові зв’язківці

У Бутенках висадилися військові зв’язківці

4 вересня у редакцію зателефонував житель Бутенок, який повідомив, що в населеному пункті з'явилися кілька сотень військових. Вони зайняли територію колишньої ферми КСП "Здобуток".

Із власних джерел стало відомо, що в Бутенках дислокуються військові 55-го окремого полку зв'язку Збройних Сил України. Усього близько 500 солдатів.

Зі слів військового комісара Кобеляцького району Петра Андрушка, головна задача дивізії - забезпечення зв'язку для військових в умовах його блокування ворогом.

У Коьеляцькому районі військові виконують поставлене завдання. Скільки для цього їм знадобиться часу, комісар сказати не може.

Військові мають стрілецьку зброю, що використовується для охорони власного обладнання. Важка техніка - бронетранспортери, броньовані розвідувально-дозорні машини, бойова броньована машина "Козак", "Зіли" та ГАЗ-66.

Також Петро Андрушко додав, що нехай бутенківців не бентежить поява військових, адже на сході країни триває війна



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 вересня 2020, 10:54 | Кобеляки | Цікаве


1. Седой / 5 вересня 2020, 19:49
Коров хоть выгнали?
2. ZLUKA / 6 вересня 2020, 01:51


Змінено 08.01.2021, 21:16
3. ZLUKA / 6 вересня 2020, 01:56


Змінено 08.01.2021, 21:16
4. Fed654Frumos / 6 вересня 2020, 08:04
Та не просто капець,це зрада зрадная!Скільки Путін мріяв вичислити місцезнаходження коровника в Бутенках,аж тут бац,такий подарунок у вигляді інфи на ’’Ехо’’.
5. orakul / 6 вересня 2020, 09:22
2.ZLUKA
«" Нам не треба ворогів, обійдемося своїми силами»


А це що, новина для вас? Ще Довженко писав:
" ..Ці люди абсолютно позбавлені вміння прощати один одному незгоди навіть в ім’я інтересів загальних, високих. У них немає державного інстинкту... Ти знаєш, вони не вивчають історії. .... У них немає вічних істин. Тому серед них так багато зрадників... От ключ до скриньки, де схована їхня загибель. Нам ні для чого знищувати їх усіх. Ти знаєш, якщо ми з тобою будемо розумні, вони самі знищать один одного."
6. Borch / 7 вересня 2020, 14:11
5.orakul
« Ти знаєш, вони не вивчають історії. .... У них немає вічних істин. Тому серед них так багато зрадників...»

Знаючи Вас, не дивно що навмисно було пропущено декілька речень.

"У них немає державного інстинкту... Ти знаєш, вони не вивчають історії. Дивовижно. Вони вже двадцять п’ять літ живуть негативними лозунгами одкидання бога, власності, сім’ї, дружби! У них від слова «нація» остався тільки прикметник. У них немає вічних істин. Тому серед них так багато зрадників..."

Хто тут у нас ярий критик бога, власності і "нації"? Не Оракул часом?
7. orakul / 7 вересня 2020, 14:53
6.Borch
«
Хто тут у нас ярий критик бога, власності і "нації"? Не Оракул часом? »

Ну і де я тут хоча б одним словом критикував Бога? Ссилку на комент, плиз. Я критикував релігію, бо релігя, як сказав один відомий представник «богообраного» народу - опіум. І він правий. Другий представник «богообранного» народу Лейба Давидович Бронштейн, він же Троцькмй, сказав про релігію: "Мавр сделал свое дело". І разом з товаришем Леніним вони дружно взялися викорінювати "буржуазні пережитки", а вину за допущені перегиби і жертви потім переклали на товарша Сталіна. Вони вважали, що вже навічно взяли владу над Росією і тому їм «Мавр» вже не потрібен. "Это есть наш последний и рещительны бой.." співали вони тоді і ці слова були в Гімні СССР, доки Сталін не помінявя їх на "Союз нерушимий". Але виявилосся, що бій не останній, Сталін їх переграв. І тому в свій час репресований священник Дудко назвав Сталіна "богоданим вождем". Сталін скасував постанову ЦК про боротьбу з релігією у якої був номер 666. Знали толок. Але про Бога. Я критикував не Бога, бо це ж абсурд навіть за визначенням. Я критикував і критикую релігію, тобто підміну Бога обрізаним іудеєм. Ну яке відношення він має до Бога? Не можуть цього поняти в 21-му столітті тільки пришелепки. Це щодо моєї критики нації. Ну а про власність я взагалі тут еічого не писав, я писав лише про привласнення чужого.
8. orakul / 7 вересня 2020, 15:04
Ну і якщо вже зачепилися за повний текст, то варто сказати що по повісті Довженко були розборки і не хто інший як товариш Сталін виступив на захист пришелепків. ""Об антиленинских ошибках и националистических извращениях в киноповести Довженко "Украина в огне"". Доклад на заседании Политбюро.
31 января 1944.
Сталин: «Довженко в своей киноповести клевещет на украинский народ. В самом деле, с давних пор известно, и об этом, между прочим, говорит вся русская и украинская литература, насколько чист, поэтичен и благороден характер украинской девушки. А как изобразил Довженко украинскую девушку? Украинская девушка Олеся обращается с такими словами к встреченному ею на дороге незнакомому танкисту:
«— Слушай,— сказала Олеся,— переночуй со мной. Уже наступает ночь. Если можно, слышишь?
Она поставила ведро и подошла к нему.
— Я дивчина. Я знаю, придут немцы завтра или послезавтра, замучат меня, надругаются надо мной. Я так боюсь этого. Прошу тебя... пусть будешь ты... Переночуй со мной...»
Где Довженко видел на Украине таких девушек? Разве неясно, что это оголтелая клевета на украинский народ, на украинских женщин.»
Може на той час Сталін і був правий, але зараз таких «девушек» можна побачити на окружних дорогах від Кмєва до Москви і в борделях Європи, благо безвіз. А наша влада дуже турбується про їх працевлаштування на Україні, щоб отримувати гешефт з їх специфічного заробітку. а девушки щоб мали пристойні умови праці і не падали в біотуалети. Не я придумав. Філон написав.
9. orakul / 7 вересня 2020, 15:13
Далі Сталін продовжував "Кому-кому, а Довженко должны быть известны факты выступлений петлюровцев и других украинских националистов на стороне немецких захватчиков против украинского и всего советского народа. Эти подлые изменники Родины, предатели советского народа не отстают от гитлеровцев, убивая наших детей, женщин, стариков, разоряя наши города и села. Они целиком перешли на сторону немецких злодеев, стали палачами украинского народа и активно борются против Советской власти, против нашей Красной Армии.
Если бы Довженко задался целью написать правдивое произведение, он должен был бы в своей киноповести заклеймить этих изменников. Но Довженко, видимо, не в ладах с правдой. Они отсутствуют в киноповести Довженко, как будто не существуют. У Довженко не хватило духа, не нашлось слов, чтобы пригвоздить их к позорному столбу.
Сталин: «Словами врага, немецкого офицера, Довженко так оценивает советский народ:
«У этого народа есть ничем и никогда не прикрытая ахиллесова пята. Эти люди абсолютно лишены умения прощать друг другу разногласия даже во имя интересов общих, высоких. У них нет государственного инстинкта... Ты знаешь, они не изучают историю. Удивительно. Они уже двадцать пять лет живут негативными лозунгами отрицания бога, собственности, семьи, дружбы! У них от слова нация осталось только прилагательное. У них нет вечных истин. Поэтому среди них так много изменников... Вот ключ к ларцу, где спрятана их гибель. Нам незачем уничтожать их всех. Ты знаешь, если мы с тобой будем умны, они сами уничтожат друг друга».
А затем Довженко немало потрудился в своей киноповести, чтобы доказать и подтвердить правильность этой оценки. Как мог Довженко докатиться до такой чудовищной клеветы на советский народ?»
От нехай Селена прочита і здивується, хто справжній захисник пришлепків. Але коли українці були радянським народом, то пришелепків серед них було набагато менше. А тепер - мінімум кожен другий. А буде ще більше. От що дала нам так звана свобода - повну деградацію
10. Filon / 7 вересня 2020, 19:39
8.orakul
«Не я придумав. Філон написав. »

Оракуле, Оракуле мені як людині не довершеній, безумовно приємно, що мене розбирають на цитати, морнославство воно таке. Але у даному випадку не розумію, що я написав. Під публікацією про сеас у біотуалеті не мій підпис. А під псевдонімами я давно пишу лише рекламні статті. Ігор Бабаєв - то не я.
11. Selena2017 / 7 вересня 2020, 20:58
9.orakul
«От нехай Селена прочита і»


Бідний , бідний оракуле, не дає тобі спокійно жити і свою дурню пасталакати Селена , кісткою в горлі стримить ... І не здогадуєшся , що не можеш мене ні принизити, ні образити , бо немає нічого приємнішого як бачити , що опонент казиться від безсилля , викидаючи з себе мотлох , який уже нікого не переконує. Справді добре, що таких людей-реліктів уже небагато, і на них мало хто зважає. Не зрозуміти і не відчути Довженків біль за Україну міг тільки непришелепок кобеляцького розливу, сиріч - оракул.

Змінено 07.09.2020, 21:02
12. orakul / 7 вересня 2020, 22:23
10.Filon
«і. Ігор Бабаєв - то не я. »

Ну я ж не гордий, не упоротий, не впертий, страюся бути обєктивним. Прошу вибачення. Не додивився, помилився. Коли писав комент, то не дивився на підпис. Памятаю що в ЕХО було написано, то так і написав, маючи на увазі, що редактор за всьо в ответі. Думаю, що то вже не такий і гріх великий. Ще раз вибачаюсь.
13. orakul / 7 вересня 2020, 22:31
11.Selena2017
«Селена , кісткою в горлі стримить»

Та ні, не кісткою в горлі. Просто цікаво спостерігати за упоротою людиною. Тут колись таких упоротих патріотів було до біса, а тепер поменшало. Були тут і петлюрівці і кого тільки не було. Селена одна з найстійкіших упоротих. Така собі остання із могікан, бо вже наче й Славко поумнішав чи почав задумуватись.
14. Selena2017 / 9 вересня 2020, 19:40
13.orakul
«Селена одна з найстійкіших упоротих.»


Дякую , вища похвала.
15. Ltava / 10 вересня 2020, 09:10
14.Selena2017
«Дякую , вища похвала.»


Не похвалив а на хамив(((
13.orakul
«вже наче й Славко поумнішав чи почав задумуватис»


Але не переймайтеся))) більшості просто надоїла безплідна дискусія)))
16. Selena2017 / 10 вересня 2020, 19:51
15.Ltava
«Не похвалив а на хамив(((»


Та це своєрідне визнання того , що моїх поглядів йому несила ні змінити, ні перемогти.Звичайно ,краще його не займати жодним словом.
17. Ltava / 10 вересня 2020, 20:40
16.Selena2017
«краще його не займати жодним словом.
»

Народна мудрість )))
18. Selena2017 / 11 вересня 2020, 20:03
17.Ltava
«Народна мудрість )))
»


Не важко здогадатися, що сАме вона радить в даному випадку
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації