Вхід | Реєстрація

Під Полтавою працівника «Полтавагазу» порізали ножем

Під Полтавою працівника «Полтавагазу» порізали ножем

У Мачухах місцевий мешканець ножем порізав працівника АТ «Полтавагазу». Травмованого госпіталізували з тілесними ушкодженнями, нападника затримала поліція.

Про це написала служба АТ "Полтавагаз"на своїй сторінці у Facebook:

10 вересня на працівника АТ “Полтавагаз” здійснено напад. Мешканець села Мачухи по вулиці Шевченка наніс тяжке тілесне ушкодження слюсареві, який виконував у його домоволодінні огляд газопроводу та газового обладнання.

Ніяких конфліктів не виникало. Власник впустив представників товариства до будинку, а потім неочікувано напав на одного з фахівців та наніс йому ножове поранення в живіт.

Наразі наш працівник знаходиться у лікарні у тяжкому стані. Зловмисника затримала поліція.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 вересня 2020, 12:12 | Полтава | Надзвичайне
1. yrec / 11 вересня 2020, 21:50
Мабуть прийшов якийсь хр.н, без маски, та з посвідченням за 1820 рік,(ні це не помилка, в контролерів посвідчення навіть немає! А Ви питайте! Бо таких КОНТРОЛЬРОВ - Гастрольоров, вагон і куча вагончиків!) І давай качать права, дай сфотографую, дай подивлюсь, ще мабуть і через паркан переліз! Люблять вони стрибнуть через паркан! Років 15 назад у мене перевірили показники! Результат: (два мобільних телефона корова язиком злизала), ведуть себе як пупи землі, а потім памагіте парезалі.... Мало того, дописують показники, бо в них програма така, а закон для них як дишло ....
2. yrec / 11 вересня 2020, 21:58
Для контролерів!
Без посвідчення іди гуляй, фотографувати в моїй власності забороняю!!!
Без маски не впускаю, переліз через паркан, за собаку не відповідаю!!!
3. orakul / 12 вересня 2020, 17:16
Ну це ж звіздьож якась. Мабуть та служба Полтавагазу послала слюсаря залякувати дядька, як це вони завжди роблять, тіпа газ відріжем, бо за транспортування не заплатив. Ну а господар виявися з гідністю.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації