Вхід | Реєстрація

На Колгоспній будують свердловину і водонапірну башту

На Колгоспній будують свердловину і водонапірну башту

У селі Підгора розпочалися роботи з будівництва водогону на одній із віддалених вулиць населеного пункту.
Голова Підгорянської сільської ради Ірина Пищита в березні цього року підписала три договори на будівництво свердловини, встановлення башти і прокладання водопроводу. Роботи виконуватиме київське товариство з обмеженою відповідальністю «Грандкорт».

Відповідно до укладених договорів, столичні фахівці збудують по Колгоспній за 1 004 336 гривень артезіанську свердловину, за 814 216 гривень встановлять водонапірну вежу, за 1 204 619 гривень збудують водонапірну мережу.

Усього до централізованого водопостачання отримають змогу підключитися 75 дворів, майже 160 зареєстрованих мешканців.

Сільський голова повідомила редакцію, що наразі працівники підрядної організації залили основу під башту, займаються будівництвом артсвердловини, а сільська рада займається отриманням у енергетиків дозволів, необхідних для підключення свердловини.

Стосовно термінів виконання робіт, Ірина Пищита пояснила, що підрядник приступив до будівництва із запізненням, адже сільській раді довго погоджували документи. Роботи ускладнює дуже суха земля.

Також сільський голова додала, що кошти на водопровід у бюджеті передбачені, головне — щоб погодні умови давали можливість проводити будівництво.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 вересня 2020, 16:52 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації